14.12.2011. / 11:21

Autor: Totalsport

Mulaomerović: Drago mi je što smo pokazali da zaslužujemo Euroligu

"Pred nama su dvoboji s Unicajom i Žalgirisom. Premda se radi o utakmicama koje će odrediti naš konačan plasman u skupini, mislim da im moramo pristupiti kao svim četirima posljednjim utakmicama"

Damir Mulaomerović Damir Mulaomerović "Svi u i oko naše momčadi moraju biti zadovoljni kvalitetom naše igre kroz četiri posljednja tjedna", napisao je Zagrebov košarkaš Damir Mulaomerović u blogu objavljenom na Euroleague.net.

"Kritičari su nam nakon uvodnih četiriju kola predviđali katastrofu, totalan debakl. No, mi smo dokazali, kako sebi tako i njima, da zaslužujemo biti u Euroligi. Kad danas pogledam ono što nam se događalo u tim, uvodnim kolima, drago mi je što mogu zaključiti da naša očajna izdanja nisu bila realna. Vjerujem da je sve bila stvar našeg neiskustva, neiskustva u pogledu pristupa euroligaškim utakmicama, kao i određenih okolnosti koje su se poklopile na najgori mogući način. No, s dvjema smo važnim pobjedama, protiv Žalgirisa i Brose Basketa, pokazali kvalitetu i karakter. Pokazali smo snagu i u dvama porazima protiv velikih favorita, CSKA-a i Panathinaikosa, tako da mi je drago da i dalje imamo priliku ući u Top 16 pobijedimo li u dvjema preostalim utakmicama. Vrlo sam sretan zbog te mogućnosti, kao i ponosan na cijelu momčad."

"Pred nama su dvoboji s Unicajom i Žalgirisom. Premda se radi o utakmicama koje će odrediti naš konačan plasman u skupini, mislim da im moramo pristupiti kao svim četirima posljednjim utakmicama. Moramo u njih ući rasterećeno, s mišlju da nemamo što izgubiti. Moramo također iz glave izbaciti sve kalkulacije i jednostavno odigrati najbolje što možemo. Znamo da imamo izglede za Top 16 fazu samo ako pobijedimo oba protivnika."

"Nadam se da ću u srijedu navečer protiv Malažana i ja biti spreman za igru. Zbog ozljede stopala pauzirao sam tjedan dana. Vjerujem, međutim, da ću biti u redu.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika