14.12.2011. / 12:18

Autor: Totalsport

Fletcher dulje vrijeme pauzira zbog kronične upale u crijevima

"Njegovo se stanje pogoršalo u posljednje vrijeme. Darren je svejedno iz razloga lojalnosti prema klubu i reprezentaciji nastavljao igrati, čime je ugrozio mogućnost povratka optimalnoga fizičkog stanja i zdravlja", priopćili su iz kluba

Darren Fletcher (u sredini)Darren Fletcher (u sredini)Manchester United ostao je bez 27-godišnjega škotskog veznjaka Darrena Fletchera do daljnjega nakon što si je nogometaš odlučio uzeti dovoljno vremena da bi pokušao povratiti zdravlje.

Iz Manchester Unitda u utorak su potvrdili da Fletcher pati od ulceroznog kolitisa, kroničnoga upalnog stanja u predjelu debelog crijeva, sličnog Crohnovoj bolesti.

Problem postoji već izvjesno vrijeme i škotski je nogometaš baš zbog njega propustio velik dio prošle sezone. Da bi zaštitili privatnost svog igrača, iz kluba su kao uzrok njegove odsutnosti navodili "misteriozan virus".

"Njegovo se stanje pogoršalo u posljednje vrijeme. Darren je svejedno iz razloga lojalnosti prema klubu i reprezentaciji nastavljao igrati, čime je ugrozio mogućnost povratka optimalnoga fizičkog stanja i zdravlja", priopćili su iz kluba dodavši:

"Sada je poslušao savjet liječnika da se na neko vrijeme sasvim makne od napora treninga i utakmica kako bi ponovno maksimalizirao mogućnost za potpuno ozdravljenje."

"Molimo javnost za poštovanje njegove privatnosti kako bi uz mimnimalnu prisutnost stresnih situacija zajednički pomogli našem nogometašu u njegovoj borbi protiv bolesti" - stoji također u priopćenju.

U ionako problematičnom segmentu veznog reda Fletcherova će neraspoloživost donijeti dodatne glavobolje Alexu Fergusonu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika