15.12.2011. / 10:32

Autor: Naciona List

Naciona list: Spektakularna pomrčina uma!

Premda će građani pomrčinu uma moći gledati prostim okom, znanstvenici im ipak preporučuju da se tom prilikom koriste raznim pomagalima, poput TV ekrana, tranzistora te novinskih naslovnica

Klikni pa uvećaj spektakularnu pomrčinu (Photomontage Chees)Klikni pa uvećaj spektakularnu pomrčinu (Photomontage Chees)Hrvatski građani imati će danas nimalo jedinstvenu priliku da vide potpunu pomrčinu uma. Radi se o iznimno nerijetkoj pojavi, budući da se takav fenomen u Hrvatskoj može vidjeti samo 365 dana u godini.

Premda će građani pomrčinu uma moći gledati prostim okom, znanstvenici im ipak preporučuju da se tom prilikom koriste raznim pomagalima, poput TV ekrana, tranzistora te novinskih naslovnica, zbog zdravstvenih i higijenskih razloga.

Meteorolozi ističu kako će se današnja pomrčina uma najbolje moći vidjeti u većini javnog prostora te na eventualnoj konferenciji za novinare Zdravka Mamića. Pomrčina uma dogoditi će se točno za vrijeme svih 24 sata, a njezin vrhunac je emisija Otvoreno s Hloverkom Novak Srzić.

Nevezana vijest: Peticija intelektualaca 'I ja sam Zdrav ko Mamić'

Naciona list - zrcalni obraz nacije

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.