15.12.2011. / 12:10

Autor: Totalsport

Mladost i Primorje se pridružili Jugu u četvrtfinalu

''Žapci'' sada na kontu imaju tri pobjede i devet bodova i potpuno su nedostižni Spandauu i Vojvodini

Vaterpolisti MladostiVaterpolisti MladostiVaterpolisti zagrebačke Mladosti i riječkog Primorja EB pridružili su se Jugu CO u četvrtfinalu Lige prvaka. Sve tri hrvatske momčadi osigurale su plasman među osam najboljih na Starom kontinentu nakon samo četiri kola.

Jug je pobjedom kod Vojvodine (11-7) ranije večeras zadržao maksimalni učinak u skupini B, a nešto kasnije je do ključne pobjede u istoj skupini došla i Mladost koja je u Berlinu svladala Spandau s 9-3 na krilima sjajnog Josipa Pavića na vratima.

''Žapci'' sada na kontu imaju tri pobjede i devet bodova i potpuno su nedostižni Spandauu i Vojvodini. U posljednja će se dva kola boriti s Jugom za prvo mjesto u skupini.

Primorje je u 4. kolu skupine A u Rijeci bilo bolje od Olympiacosa sa 6-5. Baš kao i Jug, momčad Zorana Roje ima maksimalan učinak od četiri pobjede i mjesto u četvrtfinalu joj više ne može pobjeći.

Primorje je nakon tri četvrtine vodilo s 5-2, ali Grci su se u posljednjoj dionici približili na samo pogodak zaostatka. Ipak, više od toga nisu mogli, pobjeda je ostala na Kantridi. Po jedan su pogodak za Riječane postigli Buljubašić, Daniel i Denes Varga, Muslim, Krapić i Garcia.

Vaterpolska Liga prvaka, 4. kolo:

Skupina A

Primorje - Olympiacos 6-5

Vouliagmeni - Budva (kasnije)

Redoslijed: 1. Primorje EB 12, 2. Vouliagmeni 3 (-1), 3. Budva 3 (-1), 4. Olympiacos 3

Skupina B

Vojvodina - Jug CO 7-11

Spandau - Mladost 3-9

Redoslijed: 1. Jug CO 12, 2. Mladost 9, 3. Spandau 1, 4. Vojvodina 1

Vezane vijesti

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija po prvi puta je osvojila Svjetsku ligu svladavši u finalnom dvoboju u Almatyu Španjolsku boljim izvođenjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika