15.12.2011. / 12:28

Autor: Totalsport

HSV senzacionalnim preokretom u četvrtfinale

Lacković je zabio još dva gola u produžetku i završio dvoboj s ukupno tri pogotka na kontu, dok se Igor Vori i Domagoj Duvnjak nisu upisali među strijelce

Blaženko Lacković Blaženko Lacković Rukometaši HSV-a bili su na rubu ispadanja u osmini finala Njemačkog kupa, ali su na nevjerojatan način izborili produžetak u gostima kod Rhein-Neckar Löwena i na kraju slavili s 33-32.

Gubili su aktualni njemački prvaci s 28-24 manje od pet minuta prije kraja, ali su uspjeli postići četiri pogotka do isteka 60. minute i pritom sačuvati svoja vrata. Dva je pogotka u toj seriji 4-0 postigao Bertrand Gille, a po jedan su dodali naš Blaženko Lacković i Hans Lindberg (14 sekundi prije kraja).

Lacković je zabio još dva gola u produžetku i završio dvoboj s ukupno tri pogotka na kontu, dok se Igor Vori i Domagoj Duvnjak nisu upisali među strijelce. S druge je strane Ivan Čupić postigao šest pogodaka, ali njegovoj momčadi to nije pomoglo.

Iznenađenje je priredio drugoligaš Neuhausen, pobijedivši s 32-30 Göppingen u čijem sastavu među strijelcima nije bilo Dalibora Anušića.

Njemački rukometni kup, 4. kolo:

Füchse Berlin - Kiel 28-37

Rhein-Neckar Löwen - HSV 32-33, produžetak

Neuhausen - Göppingen 32-30

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika