15.12.2011. / 12:46

Autor: Nacional.hr

Al Jazzera Balkans na OptiTV-u

Uvođenjem Al Jazzera Balkans unutar standardne ponude OptiTV-a, Optima Telekom i dalje proširuje ponudu televizijskih programa s ciljem da svojim korisnicima omogući što raznolikiji i kvalitetniji programski sadržaj

Al Jazeera Balkans dostupna je putem kablovske televizijeAl Jazeera Balkans dostupna je putem kablovske televizijeSvi korisnici usluge OptiTV od 13. prosinca mogu pratiti regionalnu verziju programa globalno poznate televizijske kuće Al Jazzera.

Al Jazzera Balkans regionala je verzija ove globalne televizijske postaje financirane od države Katar. Riječ je o profesionalnom, kvalitetnom i visoko produciranom informativnom programu, koji sadržajem i izgledom uvelike podsjeća na zlatne dane CNN-a International.

Zahvaljujući regionalnim dopisnicima i globalnoj mreži dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans prvi je regionalni informativni program koji donosi vijesti iz cijele regije i svijeta uključujući vijesti iz svijeta sporta, biznisa te dokumentarni program političkog, informativnog, povijesnog i obrazovnog sadržaja. Al Jazeera Balkans također prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktualnim temama s istaknutim osobama iz regije i svijeta. Vijesti o događajima koje će pratiti regionalni novinari iz ovog dijela Europe distribuirat će se i gledateljima koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.

Ova mlada, ali uspješna međunarodna TV postaja djeluje pod motom "Iz svakog kuta i sa svake strane", što znači da će Al Jazeera Balkans neovisno i nepristrano izvještavati i donositi neke dosad neispričane priče.

Uvođenjem Al Jazzera Balkans unutar standardne ponude OptiTV-a, Optima Telekom i dalje proširuje ponudu televizijskih programa s ciljem da svojim korisnicima omogući što raznolikiji i kvalitetniji programski sadržaj.

Vezane vijesti

Balkanska ofenziva islamske televizije

Balkanska ofenziva islamske televizije

Prije sedam mjeseci Tarik Đođić, izvršni direktor Al Jazeere Balkan, sjedio je sam s direktorom tehnologije Miljenkom Logožarom u malom uredu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika