15.12.2011. / 15:10

Autor: Nacional.hr

Trženje duhovnosti

Velečasni hotline

Pozivom na broj 060 888 990 za 3,6 kuna s fiksne mreže ili 4,97 kuna po pozivu s mobilne mreže možete poslušati duhovnu poruku velečasnog koja se mijenja svake subote

Velečasni Zlatko SudacVelečasni Zlatko SudacVelečasni Zlatko Sudac, karizmatik i kontroverzni svećenik je na svom portalu www. velecanisudac.com najavio kako je postavio govorni automat preko kojeg pozivatelji mogu čuti njegovu duhovnu poruku, izvještava Jutarnji list.

Pozivom na broj 060 888 990 za 3,6 kuna s fiksne mreže ili 4,97 kuna po pozivu s mobilne mreže možete poslušati duhovnu poruku velečasnog koja se mijenja svake subote. Trenutna poruka karizmatika, čije duhovne obnove zabranjuje vrh Katoličke crkve u Hrvatskoj, duhovne je naravi. "Čovjek nema krivnju. Postoje uzroci, ali ne i krivnja. Možda je jedina krivnja, ako postoji, ne željeti mijenjati se. Ne željeti živjeti. Osjećaj krivnje zavisi od toga kako se živi prošlost. Ono što je učinjeno i što se nije trebalo napraviti vrzma se po glavi sve dotle da paralizira sadašnji život ili, pak, ga uvelike ometa. Čineći tako, ni ne opaža se da se troši vlastita egzistencija, a životna je energija prikovana na prošlost, katkada sve dotle da nije dovoljna za življenje sadašnjosti. Na prošlost se vraća samo zato da se više u budućnosti ne ponove učinjene pogreške. Teško nama ako ne bismo razmišljali o prošlosti. Jedna je stvar podsjećati se na prošlost, a druga stvar ostati prikovan uz prošlost s osjećajem krivnje. Na duže je staze osjećaj krivnje samouništavajući i definitivno je protiv života", priča Sudac.

Iz udruge velečasnog Zlatka Suca, Joshua, su izjavili kako se na taj način prikuplja novac za funkcioniranje portala.

Vezane vijesti

Inzko: Gradnja pravoslavne crkve u Potočarima je provokacija

Inzko: Gradnja pravoslavne crkve u Potočarima je provokacija

Visoki predstavnik međunarodne zajednice za Bosnu i Hercegovinu Valentin Inzko usprotivio se u ponedjeljak planiranom nastavku gradnje pravoslavne… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 15.12.11. 17:25

To je OK.
Tko želi slušati, neka plati - pošteno.


registracija
11/1/10

fluid, 15.12.11. 18:02

To je riječ Božija i to nitko nema pravo preispitivati ! Bog je komercijalnog tipa i nema njegove milosti za džabe !Nikako !Da mi je zaviriti u glave tih duhovnjaka i proniknuti njihovu duhovnu filozofiju.Od svega me najviše zanima jedno malecko pitanjce;vjeruju li te osobe u Boga u kojega se zaklinju i kako ga oni zaista doživljavaju !? I još me zanima kako uspjevaju "pomiriti"novac koji kroz svoju "duhovnost" naprosto istjeruju od svojih ovaca, i Boga ?E kada bih to jasno saznao,mogao bih mirno sklopiti oči pun razumjevanja za nešto što nikako da shvatim.


registracija
12/1/11

siziff, 19.12.11. 20:03

BOG = BIZNIS = BLAGOSTANJE (samo za ooduzetne)

iliti;
ruka ruku mije, Zlatko + Bog obadvije


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika