16.12.2011. / 11:15

Autor: Hina

Peter Soresen

'Slijedite hrvatski primjer'

"Čestitajući Republici Hrvatskoj, veleposlanik Sorensen je naglasio da taj uspjeh u EU integracijama jasno pokazuje kako EU djeluje kad djeluju zemlje kandidati i potencijalni kandidati", navodi se u priopćenju

IlustracijaIlustracijaVoditelj izaslanstva Europske unije i specijalni predstavnik EU u Bosni i Hercegovini (EUSR) Peter Soresen organizirao je u četvrtak navečer u Sarajevu prijem u čast potpisivanja Ugovora o pristupanju Republike Hrvatske u EU te je pri tome pozvao zemlje regije da slijede taj primjer, priopćeno je u petak iz sjedišta EUSR-a.

"Čestitajući Republici Hrvatskoj, veleposlanik Sorensen je naglasio da taj uspjeh u EU integracijama jasno pokazuje kako EU djeluje kad djeluju zemlje kandidati i potencijalni kandidati", navodi se u priopćenju.

Hrvatski veleposlanik u BiH Tonči Staničić rekao je kako je uspjeh Hrvatske, ujedno i uspjeh cijele regije te da ima posebnu važnost za Bosnu i Hercegovinu. Prijemu održanom u prostorijama Izaslanstva EU u Sarajevu su nazočili veleposlanici zemalja članica EU akreditiranih u Sarajevu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika