16.12.2011. / 15:57

Autor: Martina Čizmić

Majoli izbornica Fed reprezentacije, Ivanišević tražio 100 tisuća eura

Ivanišević će kao volonter voditi Davis Cup reprezentaciju protiv Japana, a do travnja će se pronaći novi izbornik

Goran IvaniševićGoran IvaniševićUpravni odbor Hrvatskog teniskog saveza prihvatio je imenovanje Ive Majoli Marić za izbornicu Fed Cup reprezentacije.

No, kako su naveli u priopćenju, odluku o izborniku muške reprezentacije nisu donijeli. Ističu kako je kao izbornik predložen Goran Ivanišević. No, on je u svojoj ponudi za vođenje Davis Cup rezprezentacije tražio naknadu od 100 tisuća eura godišnje.

"Hrvatski teniski savez je istakao da cijeneći ugled, autoritet i stručnost Gorana Ivaniševića nažalost nije u mogućnosti prihvatiti ponudu", stoji u priopćenju. No, prihvatili su njegovu ponudu da na volonterskoj bazi vodi Davis Cup reprezentaciju u susretu protiv Japana u veljači sljedeće godine, a Savez će do travnja donijeti odluku o novom izborniku.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

registracija
15/2/06

SigaZG, 16.12.11. 20:03

nije badava čilića nagovoril da smjene Prpića,treba ivaniševiću lova za jahtu !!!Nek mu čilić da i nek njega trenira,ovakvi ne trebaju hrvatskoj.


registracija
14/11/07

laufer, 17.12.11. 22:01

Ivaniševićevo je pravo da traži, Savez odlučuje može li prihvatiti ili ne.
Mislim da je toliki novac nerealan za hrvatske teniske prilike.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika