16.12.2011. / 17:12

Autor: Dean Sinovčić

Josipović tulumario na Siemes partyju

Victoria's Secret kupuje vrlo mali dio uroda pamuka iz Burkine Faso, inače tvrtka sav kupljeni pamuk šalje u tvornice u Indiji i Šri Lanki

Predsjednik Hrvatske Ivo Josipović i predsjednik Siemensove Uprave Mladen FogecPredsjednik Hrvatske Ivo Josipović i predsjednik Siemensove Uprave Mladen FogecTradicija i suvremenost, prošlost i budućnost, 125 godina, četiri elementa, saksofon i dva čela, dinamo... - sve su to bile dodirne točke i poveznice svečanosti kojom je obilježena 125. godišnjica Siemensa u Hrvatskoj u četvrtak, 15. prosinca 2011., u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Obol vrijednoj obljetnici svojim su prisustvom dali i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović, njemački veleposlanik u Hrvatskoj dr. Bernd Fischer te brojni uzvanici iz svijeta gospodarstva i medija.

Pozdravljajući okupljene predsjednik Siemensove Uprave Mladen Fogec je, među ostalim, rekao: „Sto dvadeset i pet godina djelovanja Siemensa u Hrvatskoj svjedoči o doprinosu tvrtke hrvatskom gospodarstvu i društvu". Glazbena poslastica večeri bili su nastupi dvojca 2cellos - Luke Šulića i Stjepana Hausera, koji su se nedavno vratili s vrlo uspješne turneje s Eltonom Johnom - te saksofonista i skladatelja Igora Geržine. Glazbenici koji na izniman način spajaju klasiku i novo doba dodatno su pojačali poruku poslanu iz Muzeja suvremene umjetnosti: Siemens je tvrtka s bogatom poviješću koja već danas nudi odgovore za budućnost.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika