16.12.2011. / 16:15

Autor: Nacional.hr

Sanader na slobodi

'Prvo ću izljubit ženu i kćer'

"Usredotočen sam na najvažniju stvar a to je da dokažem svoju nevinost", rekao je Sanader na kraju

Ivo Sanader (Foto: Boris Ščitar/PIXSELL)Ivo Sanader (Foto: Boris Ščitar/PIXSELL)Ivo Sanader je na slobodi. Danas nešto poslije 15:30 sati izašao je iz pritvora u Remetincu i obratio se okupljenim novinarima.

Rekao je kako je sretan što će nakon godinu dana ponovno biti s obitelji. Zahvalio je na potpori svojoj supruzi i kćerima te prijateljima koji su jamčili za njega.

"Prijateljstvo ostaje prijateljstvo i neću iz iznevjeriti", rekao je Sanader te dodao kako tek danas počinje s radom kako bi dokazao svoju nedužnost pred hrvatskim sudom.

Novinarima je rekao kako se zdravstveno osjeća dobro, ali da još uvijek ima malo problema s nogom zbog čega će morati otići do ortopeda.

Upitan da prokomentira izbore i poraz HDZ-a Sanader je odbio rekavši kako nema komentara.

"Usredotočen sam na najvažniju stvar a to je da dokažem svoju nevinost", rekao je Sanader na kraju.

Podsjetimo, Sanader je iz pritvora pušten temeljem odluke Vrhovnog suda i nakon što je uplaćena jamčevina od 12,4 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 16.12.11. 17:15

Konačno! Samo smo to čekali!


registracija
24/11/09

friz, 16.12.11. 22:22

skupili "prijatelji" 12,4 milijuna kuna.Ima se,kralo se,otimalo od ustiju Hrvata,a Vukovarci i svi ostali to su krvlju PLATILI!Ne znam tko su veće nakaze,Sanader ili njegovi odvjetnici??


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika