19.12.2011. / 11:29

Autor: Totalsport

NHL: Domaćini nepopustljivi

Blackhawksi su ujedno ovom utakmicom donijeli jubilarnu 600. pobjedu u karijeri svom treneru Joelu Queenevilleu (53) koji je tako postao tek deseti trener kojem je to uspjelo

Igrači Chicago BlackhawksaIgrači Chicago BlackhawksaU sve tri nedjeljne utakmice NHL lige pobjede su ostvarili domaćini. Među njima su i Chicago Blackhawksi koji su sa 4-2 savladali Calgary Flamese i tako ostvarili peti uzastopni trijumf.

Blackhawksi su ujedno ovom utakmicom donijeli jubilarnu 600. pobjedu u karijeri svom treneru Joelu Queenevilleu (53) koji je tako postao tek deseti trener kojem je to uspjelo. Ujedno su izbili na mjesto najbolje momčadi lige ispred Minnesote za jedan bod (46-45).

Marian Hossa ugradio je u Chicagovu pobjedu gol i asistenciju, dok se među strijelce upisao i američki reprezentativac Patrick Kane.

Florida Panthersi slavili su protiv Carolina Hurricanesa 3-2 golom Krisa Versteega u produžetku, dok je St. Louis do pete pobjede u zadnjih šest utakmica došao protiv Columbusa sa 6-4.

St. Louisu je ovo peta uzastopna pobjeda nad Columbusom kao i 12. u posljednjih 14 domaćih ogleda protiv te momčadi kojom su skočili na treće mjesto Zapadne konferencije s 42 boda.

NHL liga, nedjelja:

Florida - Carolina 3-2, produžeci

Chicago - Calgary 4-2

St. Louis - Columbus 6-4

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika