19.12.2011. / 11:33

Autor: Totalsport

Kostelić drugi sa samo 11 stotinki zaostatka

Na trećem je mjestu nakon prve vožnje domaći predstavnik Giuliano Razzoli s 45 stotinki zaostatka za Hirscherom, a krug petorice najboljih zatvaraju Nijemac Felix Neureuther i Talijan Manfred Mölgg

Ivica Kostelić Ivica Kostelić Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzima drugo mjesto nakon nepotpune prve vožnje slaloma u talijanskoj Alta Badiji.

Aktualni pobjednik Svjetskog kupa se stazom Gran Risa spustio sa startnim brojem jedan. Do cilja je stigao za 53.61 sekundu, a njegov je rezultat uspio nadmašiti samo Marcel Hirscher koji je startao odmah iza Kostelića. Austrijanac je bio samo 11 stotinki brži od hrvatskog skijaša koji tako ima veliku priliku za novu berbu bodova u ovoj disciplini. Podsjetimo, Ivica je slavio u jedinom ovosezonskom slalomu, u američkom Beaver Creeku.

Na trećem je mjestu nakon prve vožnje domaći predstavnik Giuliano Razzoli s 45 stotinki zaostatka za Hirscherom, a krug petorice najboljih zatvaraju Nijemac Felix Neureuther i Talijan Manfred Mölgg.

Spomenimo još da će od hrvatskih skijaša u prvoj vožnji nastupiti još Dalibor Šamšal. Druga je vožnja na rasporedu u 13.30 sati.

Svjetski kup skijaša, slalom u Alta Badiji, prva vožnja (neslužbeni rezultati):

1. Marcel Hirscher (Aut) 53.50

2. Ivica Kostelić (Hrv) +0.11

3. Giuliano Razzoli (Ita) +0.45

4. Felix Neureuther (Njem) +0.54

5. Manfred Mölgg (Ita) +0.61

...

Vezane vijesti

FIS slalomi: Šamšalu dvije pobjede u dva dana

FIS slalomi: Šamšalu dvije pobjede u dva dana

Hrvatski skijaš Dalibor Šamšal ostvario je dvije pobjede u dva dana na FIS utrkama u slalomu u austrijskom Hockaru. U ponedjeljak je Šamšal… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika