19.12.2011. / 12:55

Autor: Totalsport

Bivši kapetan Atalante uhićen zbog sumnje u namještanje utakmica

Među ostalim uhićenima koji se sumnjiče za namještanje su bivši igrač Intera i Rome Luigi Sartor, nekadašnji igrač Serie B Alessandro Zamperini, kao i aktivni igrači Carlo Gervasoni (Piacenza) i Filippo Carobbio (Spezia)

Cristiano Doni Cristiano Doni Cristiano Doni (38), veznjak talijanskog nogometnog prvoligaša Atalante, uhićen je zajedno uz još 16 osoba diljem Italije zbog sumnje u namještanje utakmica i ilegalno klađenje.

Novinska agencija ANSA i Gazzeta dello Sport navode kako je policijska istraga fokusirana na nekoliko utakmica Serie B u posljednje dvije sezone, a u trima sumnjivim utakmicama protagonist je bila Atalanta. Navodno su pod istragom i tri utakmice elitnog razreda talijanskog nogometa iz prošle sezone, a to su Brescia - Bari, Brescia - Lecce i Napoli - Sampdoria.

Među ostalim uhićenima koji se sumnjiče za namještanje su bivši igrač Intera i Rome Luigi Sartor, nekadašnji igrač Serie B Alessandro Zamperini, kao i aktivni igrači Carlo Gervasoni (Piacenza) i Filippo Carobbio (Spezia).

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika