20.12.2011. / 13:30

Autor: Nacional.hr

McCain: 'Kim Jong-il napokon u paklu'

Američka administracija bila je puno blaža, pozvala je na mirnu i stabilnu promjenu vlasti u Sjevernoj Koreji i najavila je kako će se taj proces pomno pratiti

John McCain John McCain Senator iz savezne američke države Arizone, John McCain, tvrdi kako je 'svijet je postao bolje mjesto za život' nakon što je umro Kim Jong-il, javljaju američki mediji.

"Izražavam zadovoljstvo činjenicom da će se Dragi vođa pridružiti Gadafiju, Bin Ladenu, Hitleru, Staljinu i drugim zločincima u paklu", bez žaljenja je rekao McCain.

Američka administracija bila je puno blaža, pozvala je na mirnu i stabilnu promjenu vlasti u Sjevernoj Koreji i najavila je kako će se taj proces pomno pratiti.

Podsjetimo kako Kim Jong-il, kojeg u zemlji smatraju božanstvom, obilazeći zemlju u vlaku umro od srčanog udara. Kina je jedina zemlja koja je službeno izrazila sućut. Sjeverna Koreja već je ranije najavila kako će vođin najmlađi sin Kim Jong-un biti njegov nasljednik.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
11/10/10

agaSovulj, 20.12.11. 15:16

a ja mislio da nema goreg od Busha Juniora


registracija
4/6/11

VladSerbia, 20.12.11. 15:32

Pitam se da li je to McCain licno isao proveriti. Bez obzira na zlocine pocinjene sirom sveta, americke vlasti su uvek good guys koji uvek idu u raj, zar ne? A Bush?


registracija
20/8/10

McCoy, 21.12.11. 04:25

A pakao ce sa zadovoljstvom pozdraviti dolazak McCaina jednog dana :P

@VladSerbia
A Nobelovac? :D


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika