20.12.2011. / 14:06

Autor: Nacional.hr

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

U razgovoru za MTV Spielberg je izjavio kako je prvi dio 'Jurskog parka' iz 1993. godine jedini njegov film koji bi bio efektan u 3D tehnici

Steven Spielberg (Wikipedia)Steven Spielberg (Wikipedia)Sve popularniji trend vraćanja starih filmskih blockbustera u kinodvorane, samo ovaj put u 3D tehnici, zainteresirao je i financijski najuspješnijeg filmaša u povijesti Stevena Spielberga, izvještava tportal.

Podsjetimo kako su 'Kralja lavova', 'Titanik' i ostali stari filmski hitovi prebačeni u 3D format ponovo oduševili publiku u kinima.

U razgovoru za MTV Spielberg je izjavio kako je prvi dio 'Jurskog parka' iz 1993. godine jedini njegov film koji bi bio efektan u 3D tehnici. "Mislim kako je James Cameron napravio najbolji 3D u povijesti s 'Avatarom'. Mislim da ništa nije nadmašilo Cameronovog 'Avatara' u smislu 3D iskustva", rekao je poznati redatelj.

Dodajmo kako je Spielberg prošli tjedan najavio snimanje novog, četvrtog nastavka sage o dinosurima. Nova 3D verzija prvog dijela bila bi podsjetnik starijima i upoznavanje mladih s filmom iz devedesetih koji je zadivio svijet.

Vezane vijesti

'Snimanje filma u Bosni je pomalo lud potez'

'Snimanje filma u Bosni je pomalo lud potez'

Američka glumačka zvijezda Angelina Jolie gostovala je u popularnoj CBS-ovoj emisiji '60 minuta' koju vodi Bob Simon. Voditelju je pričala o svom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika