20.12.2011. / 16:57

Autor: Hina

'SAD će pomoći Hrvatskoj'

Američki veleposlanik u Hrvatskoj James Foley u utorak je u blagdanskoj čestitci građanima Hrvatske poručio kako će njegova zemlja pružiti potporu Hrvatskoj i njezinu novom vodstvu u suočavanju s ekonomskim problemima.

James FoleyJames FoleyAmerički veleposlanik u Hrvatskoj James Foley u utorak je u blagdanskoj čestitci građanima Hrvatske poručio kako će njegova zemlja pružiti potporu Hrvatskoj i njezinu novom vodstvu u suočavanju s ekonomskim problemima.

"Sjedinjene Države namjeravaju učiniti svoj dio kako bi pomogle Hrvatskoj i njezinim novim čelnicima da se suoče s ekonomskim izazovima i stvore temelje za nadu i napredak u budućnosti", ističe se u video poruci hrvatskim građanima američkog veleposlanika koja je ove godine dostupna, osim preko internetske stranice američkog veleposlanstva u Hrvatskoj, i prvi puta preko društvenih mreža poput Facebooka ili na stranici You Tube.

Foley poručuje kako je SAD već radio i radi na tome da se u Hrvatskoj promovira atraktivnija i zdravija poslovna klima i ističe kako njegova zemlja cijeni hrvatski angažman na sigurnosnim pitanjima te njezino sudjelovanje u okviru NATO-a u mirovnim operacijama u svijetu, što je jedan od pokazatelja sve snažnijih bilateralnih odnosa.

Vezane vijesti

Foley: Zbog Glavaša nije bilo razvijenih odnosa s Osijekom i županijom

Foley: Zbog Glavaša nije bilo razvijenih odnosa s Osijekom i županijom

Američki veleposlanik u Hrvatskoj James E. Foley za današnjeg je posjeta Osijeku rekao kako dosad nije bilo razvijenih političkih odnosa s gradom i… Više

Komentari

registracija
5/1/07

james, 20.12.11. 17:13

Stalno ponavljam da smo trebali postati 53 država SAD


registracija
7/3/11

medjimurec, 20.12.11. 17:36

A gdje je sada velika pricica o ukidanju viza za SAD hrvatskim drzavljanima ili je to bilo aktuelno samo u vrijeme pristupanja NATO paktu??


registracija
30/9/09

davor12345, 20.12.11. 17:37

Srićon postoje Sjedinjene Američke države na ovon bilom svitu! God bless America! Amen!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika