21.12.2011. / 11:00

Autor: Totalsport

Oklahoma i Chicago ponovno bolji od Dallasa odnosno Indiane

Bullsi su predvođeni Derrickom Roseom po drugi put u predsezoni savladali Indianu i to ponovno bez većih problema

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU reprizi finala Zapadne konferencije iz prošle sezone u NBA ligi ponovno su se ogledali Oklahoma City Thunder i Dallas Mavericksi. Košarkaši Oklahome slavili su sa 87-83.

Nakon što su odsjedili prvu utakmicu predsezone u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, također protiv Oklahome, za Dallas su se na parket vratili Dirk Nowitzki i Jason Kidd no bez posebno dojmljivog učinka. Nowitzki je iz igre gađao 2-10 dok je Kidd bio na učinku 1-4. Najefikasniji kod poraženih bio je Jerome Randle koji je sa klupe ubacio 17 poena za 18 minuta.

Domaćini, predvođeni Kevinom Durantom i Russellom Westbrookom, su se ravnomjerno raspodijelili što se broja koševa tiče. Najraspoloženiji je bio upravo Westbrook sa 13 poena, zatim Sefolosha sa 12, te Durant sa 10. Zanimljivo je da su se apsolutni svi (14) igrači Thundera koji su zaigrali upisali u listu strijelaca. Iako su to još pripremne utakmice i početak sezone čini se da se omjer snaga između ove dvije momčadi podosta promijenio od prošle sezone, te da bi ovu Dallas trebao igrati podređeniju ulogu u srazu s Oklahomom.

Izdvojimo još pobjedu Chicago Bullsa na svom parketu protiv Indiana Pacersa sa 93-85. Bullsi su predvođeni Derrickom Roseom po drugi put u predsezoni savladali Indianu i to ponovno bez većih problema. Sinoć (utorak) je najraspoloženiji bio centar Carlos Boozer koji je za 31 minutu na parketu ubacio 24 poena, te prikupio sedam skokova. Rose je za 28 minuta postigao 12 koševa, upisao devet asistencija i pet skokova, dok je "rookie" u momčadi Bullsa, Richard Hamilton, također imao vrlo dobru večer. Ubacio je 13 poena uz četiri skoka i šest asistencija.

NBA liga predsezona, utorak:

Philadelphia - Washington 101-94

Cleveland - Detroit 89-90

Chicago - Indiana 93-85

Oklahoma City - Dallas 87-83

Denver - Phoenic 127-110

Sacramento - Golden State 95-91

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika