21.12.2011. / 12:53

Autor: Nacional.hr

Dogovorena suradnja između HRS-a, RK Croatia osiguranje, SEHA lige i Uniline

Naša će zadaća biti maksimalno profesionalno suportirati Rukometni Savez Hrvatske, SEHA ligu i RK Croatia osiguranje putem ekspertne baze Uniline-a

Sandi Šola, Boris Žgomba, Zoran Gobac, Bartol Kaleb i Ivan BlažičkoSandi Šola, Boris Žgomba, Zoran Gobac, Bartol Kaleb i Ivan BlažičkoTuristička kompanija Uniline svečanim potpisivanjem ugovora postala je službena agencija SEHA lige, RK Croatia osiguranje i poslovni partner HRS-a. Pred velikim brojem predstavnika medija, višegodišnji ugovor o suradnji su potpisali Sandi Šola u ime Saveza, Bartol Kaleb, direktor RK Croatia osiguranje, Ivan Blažičko u ime tvrtke Sportska dimenzija d.o.o., vlasnika marketinških prava SEHA lige te Boris Žgomba, predsjednik Uprave Uniline-a. Suradnja će se temeljiti na više razina pružanja usluga.

Predsjednik Saveza Sandi Šola je naglasio kako su ovom suradnjom u Uniline-u dobili stabilnog i respektabilnog partnera čije će usluge dodatno pripomoći ostvarenju ciljeva koje je Savez stavio pred sebe za ostvarenje u skorijoj budućnosti.

„Kako RK Croatia osiguranje od ove sezone, uz nastupe u Ligi prvaka, sudjeluje i u SEHA ligi, otvorila se potreba za ostvarenjem poslovne suradnje s Unilineom" poručili su direktor kluba Bartol Kaleb i Zoran Gobac, glavni menadžer kluba. „Uniline nije slučajno odabran za službenog partnera. Riječ je o jednoj od vodećih turističkih kompanija kod nas koja bilježi konstantan rast i čiji će stručni kadrovi pružiti najbolju moguću podršku potrebama koje će naš klub stavljati pred njih".

Ivan Blažičko, predstavnik Sportske dimenzije d.o.o., vlasnika marketinških prava SEHA lige istaknuo je kako su pred ligom veliki izazovi u narednim godinama za kada predviđaju da će liga svojim širenjem postati najjača rukometna liga na svijetu. „Uzmemo li u obzir planove, kao i regionalnu širinu sudionika lige, tražili smo partnera koji može adekvatno udovoljiti svim potrebama. Uniline zadovoljava sve kriterije koje smo tražili i u njima smo dobili jakog partnera koji uspješno djeluje diljem regije".

Boris Žgomba, predsjednik Uprave Uniline-a naznačio je kako sklapanjem ugovora započinje plodonosna suradnja kojom je Uniline dobio priliku biti dio velikih uspjeha domaćeg, ali i rukometa u regiji. „Naša će zadaća biti maksimalno profesionalno suportirati Rukometni Savez Hrvatske, SEHA ligu i RK Croatia osiguranje putem ekspertne baze Uniline-a. Uistinu smo ponosni što smo postali dio priče koju ovaj sport uspješno kreira već dugi niz godina. Za nas je velika čast biti partner Savezu i klubu koji su svojim uspjesima doprinijeli globalnoj promociji Hrvatske kao zemlje, ali i turističke destinacije. Kroz SEHA ligu nastavljamo ostvarivati zadane strateške ciljeve pozicioniranja Uniline-a kao vodećeg touroperatora u regiji. Strategija Uniline-a je značajno tržišno pozicioniranje kroz sport, a nakon nedavno započete suradnje s Hrvatskim Vaterpolo savezom, ova je suradnja šlag na tortu te jasan pokazatelj budućih planova u ovom segmentu poslovanja".

Vezane vijesti

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Hrvatske rukometašice izborile su nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Naše su djevojke u odlučujućem susretu za odlazak na Igre u Guadalajari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika