21.12.2011. / 12:58

Autor: Totalsport

Problemi s ozljedama za Boston, Golden State i Minnesotu

Pierce se ozlijedio na prvom treningu momčadi nakon završetka "lockouta" (natukao je petu), zbog čega će sigurno propustiti posljednju pripremnu utakmicu protiv Toronto Raptorsa, ali i vrlo vjerojatno nekoliko utakmica regularne sezone, prenosi ESPN Boston

Paul Pierce Paul Pierce NBA košarkaš Boston Celticsa Paul Pierce najvjerojatnije će propustiti početak nove, doduše skraćene, sezone najjače lige svijeta zbog problema s ozljedom pete.

Pierce se ozlijedio na prvom treningu momčadi nakon završetka "lockouta" (natukao je petu), zbog čega će sigurno propustiti posljednju pripremnu utakmicu protiv Toronto Raptorsa, ali i vrlo vjerojatno nekoliko utakmica regularne sezone, prenosi ESPN Boston.

Ozljeda je pogodila i Stephena Curryja igrača Golden State Warriorsa. Curry je iznesen s terena u prvom poluvremenu pripremne utakmice protiv Sacramento Kingsa zbog uganuća gležnja. Warriorsi su izgubili utakmicu u posljednjim minutama s 95-91.

- Razočaran sam. Mora nam se vratiti čim prije - rekao je trener Golden Statea Mark Jackson.

Spomenimo još da će razigravački dvojac Minnesote Ricky Rubio i J.J. Barea propustiti posljednju utakmicu predsezone protiv Milwaukee Bucksa zbog manjih poteškoća s ozljedom. Rubio je uganuo gležanj, dok je Barea primio neugodan udarac u bedreni mišić. Međutim, obojica su na svom Twitter profilu napisala da će biti spremni za otvaranje sezone protiv Oklahoma Thundera, 26. ovog mjeseca.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika