21.12.2011. / 15:49

Autor: Hina

Kandidatura za šefa stranke

Milinović za hitne izbore u HDZ-u

U središnjici HDZ-a u tijeku je sastanak vodstva te stranke, prije sastanka potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks rekao je da će biti jedan od prvih koji će aktualnu predsjednicu Jadranku Kosor na predstojećim izborima predložiti za predsjednicu stranke, a potpredsjednik Darko Milinović da još razmišlja o svojoj kandidaturi.

Vladimir Šeks i Jadranka KosorVladimir Šeks i Jadranka KosorU središnjici HDZ-a u tijeku je sastanak vodstva te stranke, prije sastanka potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks rekao je da će biti jedan od prvih koji će aktualnu predsjednicu Jadranku Kosor na predstojećim izborima predložiti za predsjednicu stranke, a potpredsjednik Darko Milinović da još razmišlja o svojoj kandidaturi.

Vladimir Šeks je na pitanje novinara je li Jadranka Kosor jedina kandidatkinja za predsjednicu HDZ-a odgovorio kako treba dobro čitati novine te dodao kako je on rekao da će samo biti jedan od prvih koji će Jadranku Kosor predložiti za predsjednicu stranke, a ne da će ona biti jedina kandidatkinja.

Nije htio komentirati izjave stranačkih kolega po medijima oko događaja u HDZ-u.

Potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović novinarima je izjavio kako nije rekao da je Jadranka Kosor kriva, nego da samo snosi dio odgovornosti kao čelna osoba stranke za izborni poraz HDZ-a.

Mislim da je to sasvim jasno, kazao je, te dodao kako će se i dalje boriti za demokratizaciju stranke i demokratske unutarstranačke izbore. Milinović je istaknuo kako je svakim danom u tome sve uvjereniji te dodao kako još u ovom trenutku razmišlja o svojoj kandidaturi za predsjednika stranke.

Milinović kaže da bi on 'htio da se izbori u HDZ-u raspišu što prije' kako bi se izabralo novo vodstvo, i to 'isključivo demokratskim procesima'.

Božidar Kalmeta je izjavio kako se neće kandidirati za predsjednika stranke.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/10/10

agaSovulj, 21.12.11. 15:59

Zvonko, imate priliku


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 21.12.11. 16:20

Ja predlažem da Vlaisavljević Jadranka Kosor zvana Jaca obavezno bude jedini kandidat za sve u HDZ-u jer to nam je garancija da se ta razbojnička stranka više nikada neće ozbiljno svaćati.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika