21.12.2011. / 14:39

Autor: Nacional.hr

Agrokor prodao Znanje za 9,45 milijuna eura

Ugovor ukupne vrijednosti 9.450.000 eura potpisali su predsjednik koncerna Agrokor, Ivica Todorić i predsjednik Uprave Grafičara d.d., Franjo Beser

Ivica TodorićIvica TodorićDanas je u Zagrebu potpisan Ugovor o prodaji vlasničkog udjela Agrokora u tvrtci Znanje d.o.o. kojim ludbreška tvrtka Grafičar d.d. postaje novi vlasnik Znanja, s udjelom od 99 posto vlasništva.

Ugovor ukupne vrijednosti 9.450.000 eura potpisali su predsjednik koncerna Agrokor,
Ivica Todorić i predsjednik Uprave Grafičara d.d., Franjo Beser.

Kupnjom Znanja Grafičar postaje najveća tiskara u Republici Hrvatskoj. Isto tako potpisom ovog Ugovora otvara se novo razdoblje u poslovnom životu Grafičara, jer se njegova djelatnost iz primarno tiskarske proširuje i na izdavaštvo. Znanje je naime tijekom proteklih godinu dana steklo titulu vodećeg izdavača u Republici Hrvatskoj.

Grafičar d.d. vodeći je i pouzdani proizvođač kartonske ambalaže, etiketa, samoljepljivih etiketa na papiru i foliji, fleksibilne ambalaže, lutrijskih srećaka, vrećica i vreća u regiji.
Ono po čemu je tiskara Grafičar već dugi niz godina cijenjena na tržištu svakako su visoka tehnologija te bogata i duga tiskarska tradicija koje jamče vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i profesionalnost.

Vezane vijesti

Mercator ostao bez Uprave zbog propale prodaje Agrokoru?

Mercator ostao bez Uprave zbog propale prodaje Agrokoru?

Uprava najvećeg slovenskog trgovačkog lanca Mercatora kasno sinoć podnijela je neopozivu ostavku na svoj položaj. Odlazak čelnih ljudi Mercatora… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika