21.12.2011. / 15:02

Autor: Nacional.hr

Blažević: 'Markovićevo vrijeme je prošlo'

Upitan o uhićenju Širića i Djedovića. "Strašno, strašno. Poznam ih dugo, ali, jebi ga, sad je bolje da ih ne poznam", istaknuo je Ćiro

Miroslav Ćiro BlaževićMiroslav Ćiro BlaževićLegendarni trener Miroslav Ćiro Blažević podržao je Malešovo napuštanje sjednice. "Moram reći kako čestitam Hrvoju Malešu na građanskoj hrabrosti. No, što se tiče Hajdukove trke s Dinamom, dok je Mamić u formi, Maleš nema izgleda", izjavio je trofejni trener.

Prokomentirao je i Vlatka Markovića. "Markovićevo vrijeme nije došlo, nego prošlo. Istekao je rok njegova trajanja! Ništa nije poduzeo na eliminaciji nečasnih radnji kojima je hrvatski nogomet zatrpan do guše, a stalno su ga na to upozoravali. Definitivno se definira da je bio loš predsjednik, ovo stanje dokaz je goleme krivnje.", zaključio je Blažević dodavši kako će se on 'u paketu s prezidentom na nesreću, stradati ni kriv ni dužan'.

Upitan je od novinara Sportskih novosti i o uhićenju Širića i Djedovića. "Strašno, strašno. Poznam ih dugo, ali, jebi ga, sad je bolje da ih ne poznam", istaknuo je Ćiro.

Blažević smatra kako bi najbolja rješenja za hrvatski nogomet bili Zvone Boban ili Igor Štimac. "Bobanov pristanak sve bi nas razveselio. A što se tiče Igora, žao mi je što nije prošao, i što je sada odustao. Šteta da tako kvalitetan kadar ostane izvan igre", rekao je trener Mes Kermana i dodao kako je Dario Šimić ipak premlad za čelnika HNS-a.

Bio je upitan i o Davoru Šukeru. "Možda je strateški pogriješio kad se lani stavio u Markovićevu službu, ali posrijedi je brend svjetskog ugledao pa ne sumnjam da bi mogao biti predsjednik i iranske nogometne federacije", nastavio je o svojim 'ljubimcima'.

Legendarni trener prokomentirao je i Zdravka Mamića. "O Mamiću ne bih pričao naširoko, imam samo jedan kratki zaključak, genijalac! Maminja napadaju tendenciozni, zločesti, ljubomorni i zavidni, oni koji ne podnose Dinamovih šest uzastopnih naslova prvaka, koje smeta ovaj što slijedi, sedmi, koji ne opraštaju solidne nastupe u Europi, koliko-toliko sređen stadion, prezadovoljne igrače i zaposlenike", završio je.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
14/12/06

crestor, 22.12.11. 15:12

Nogomet nam je u blatu a mi .... osmi na svijetu. Daj Boze da nam sve bude u blatu kao nogomet.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika