21.12.2011. / 18:18

Autor: Nacional.hr

Saborski mandati

HDZ predložio J. Kosor i Šeksa za potpredsjednike

Dodaju kako će stranku u sudskom postupku zastupati odvjetnici Penić-Budin

Jadranka Kosor i Vladimir ŠeksJadranka Kosor i Vladimir ŠeksHrvatska demokratska zajednica priopćila je kako je na sjednici Predsjedništva te stranke donesena odluka da se za njihove kandidate za potpredsjednika Sabora predlože Jadranka Kosor i Vladimir Šeks.

Dodaje se i kako su utvrđeni prijedlozi i za članove radnih tijela Hrvatskog sabora. Tako se u Mandatno imunitetno povjerenstvo koje je u prošlom sazivu imalo mnogo posla predlažu Tomislav Čuljak, Šima Đurđević i Đurđica Sumrak. U Odbor za izbore i imenovanja Josip Đakić, Martina Banić, Frano Matušić i Dujomir Marasović. U Odbor za Ustav i poslovnik Vladimir Šeks, Ante Kulušić, Franjo Lucić i Branka Juričev - Martinče. U Odbor za zakonodavstvo Josip Salapić, Stjepan Milinković, Sunčana Glavak i Ivan Šantek te u Odbor za pravosuđe Ana Lovrin, Ivanka Roksandić, Davor Ivo Stier, Ante Kulušić, Ante Babić i Ilija Filipović.

Dodaju kako će stranku u sudskom postupku zastupati odvjetnici Penić-Budin te je na kraju donesena odluka o donaciji 25 tisuća kuna Zakladi Ana Rukavina.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 22.12.11. 02:08

Plače Remetinec za dobrim dijelom ovih kadrova!


registracija
14/7/11

Trinity, 22.12.11. 14:11

Nihil novi sub sole !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika