21.12.2011. / 21:29

Autor: Hina

'Neće biti lako izvući zemlju iz krize'

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić ocjenio je večeras da Hrvatska ima dobru i realnu perspektivu realizirati brojne projekte, ali je naglasio kako neće biti ni lak ni jednostavan zadatak izvući zemlju iz krize.

Radimir ČačićRadimir ČačićPredsjednik HNS-a Radimir Čačić ocjenio je večeras da Hrvatska ima dobru i realnu perspektivu realizirati brojne projekte, ali je naglasio kako neće biti ni lak ni jednostavan zadatak izvući zemlju iz krize.

Svi veliki projekti traže radzoblje potrebno za pripremu i realizaciju a u međuvremenu moramo držati glavu nad vodom, poručio je Čačić na večerašnjem druženju s HNS-ovim dužnosnicima u budućoj vladi.

Izvući zemlju iz krize neće biti ni lak ni jednostavan zadatak i moramo dokazati da smo to u stanju, istaknuo je Čačić. Da je dobro, ne bi nas izabrali, rekao je Čačić, dodavši kako je Hrvatska naučena na previše nerada i neorganiziranosti i "previše toga što nije jamstvo njezine budućnosti". Dalje tako više ne ide, kategoričan je Čačić.

U vezi najave guvernera HNB-a Željka Rohatinskog da u državnom proračunu treba uštedjeti devet milijardi kuna, Čačić je rekao da taj novac treba najprije zaraditi.

Potpredsjednica HNS-a Vesna Pusić kazala je kako buduću vladu očekuje velik i složen posao. Nadam se da ćemo imati snage, sposobnosti i hrabrosti odraditi posao za koji smo izabrani i da ćemo u tome uspjeti, u suprotnom to bi bilo jako loše za Hrvatsku, rekla je Pusić.

Naglasila je da će u pomak na bolje uložiti sve svoje snage i sposobnosti. Po njezinim riječima, moto dosadašnje vlasti bio je "što ja mogu biti", a nove "što mogu učiniti".

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 21.12.11. 21:42

Ne rastresete li hrvatsku birokraciju do svakog pojedinca i ne stvorite li gospodarsku infrastrukturu koja će pratiti vašu politiku,ništa od uspjeha.Na prvom mjestu je to a onda odmah i pitanje vaše politike o gospodarstvu,zaposlenju i industrijalizaciji.Pogrešna politika i krivi potezi također neće donijeti ništa.Sve je važno a najmanji lapsus,nema oporavka!!!


registracija
1/3/11

Laudate, 21.12.11. 22:16

Lijepo zboriš čačiću. A sad dosta priče, zasuči rukave.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika