22.12.2011. / 10:24

Autor: Totalsport

Losertov Ademar izbacio Atletico Madrid

Venio Losert za pobjednički je sastav obranio osam lopti od 26 udaraca u okvir gola, dok je Rafael Baena Gonzalez zabio sedam golova

Venio Losert (Wikipedia)Venio Losert (Wikipedia)Rukometaši Barcelone i Ademar Leona igrat će u finalu 22. izdanja Cope ASOBAL, čiji se Final Four igra upravo u Leonu. Pobjednik finalnog dvoboja osigurat će formalno nastup u Ligi prvaka iduće sezone.

U prvom su polufinalu aktualni španjolski i europski prvaci, kao i branitelji naslova u Copa ASOBAL-u, rukometaši Barcelone, nadigrali Valladolid 32-26. Sjajno su za pobjednike igrali Raul Entrerrios, koji je zabio sedam golova iz sedam pokušaja, te Laszlo Nagy i Sjarhej Rutenka, koji su dodali šest odnosno pet pogodaka. Rutenka je igrao na poziciji pivota.

Goste je sa sedam pogodaka predvodio španjolski reprezentativac Eduardo Gurbindo.

U drugom polufinalu Ademar je pred svojom publikom za nijansu bio bolja momčad od Atletico Madrida pobijedivši 28-27. Venio Losert za pobjednički je sastav obranio osam lopti od 26 udaraca u okvir gola, dok je Rafael Baena Gonzalez zabio sedam golova.

Kiro Lazarov bio je najbolji strijelac na parketu s osam pogodaka za Atletico.

Barcelona će u današnjem (četvrtak) finalu tražiti svoju sedmu, a Ademar svoju treću titulu u natjecanju.

Copa Asobal, polufinale:

Ademar Leon - Atletico Madrid 28-27

Barcelona - Valladolid 32-26

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika