23.12.2011. / 13:13

Autor: Hina

Udruge i sindikati

Odgodite referendum o EU

Iz udruge GONG danas su priopćili kako skupina nevladinih udruga te pet sindikalnih središnjica podupiru odgodu referenduma o pristupu Republike Hrvatske u EU.

Sve su glasnija protivljenja oko referenduma o ulasku u EUSve su glasnija protivljenja oko referenduma o ulasku u EUIz udruge GONG danas su priopćili kako skupina nevladinih udruga te pet sindikalnih središnjica podupiru odgodu referenduma o pristupu Republike Hrvatske u EU.

Odgodu referenduma o pristupu EU podupiru udruge B.a.B.e., Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI), Ženska soba, Koalicija udruga u zdravstvu (KUZ), Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN, Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, Srpski demokratski forum (SDF), Udruga za nezavisnu medijsku kulturu i Zelena Istra, priopćio je GONG.

GONG ističe kako je i pet sindikalnih središnjica poduprlo njegov prijedlog o odgodi referenduma te napominje kako Hrvatska udruga sindikata, Matica hrvatskih sindikata, Nezavisni hrvatski sindikati, Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Udruga radničkih sindikata Hrvatske "podsjećaju da su s bivšom vladom dogovorile da se tzv. referendum o referendumu održi istodobno kada i referendum za ulazak u EU".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika