23.12.2011. / 15:41

Autor: Totalsport

Arsenal bez Gibbsa dodatnih mjesec dana

Podsjećamo, već od ranije Wenger ne može računati na ozlijeđene Johana Djouroua, Andrea Santosa, Carla Jenksinsona i Bacaryja Sagnu

Kieran Gibbs (Wikipedia)Kieran Gibbs (Wikipedia)Defenzivne muke po menadžera nogometaša Arsenala Arsenea Wengera dodatno su se povećale nakon spoznaje da na Kierana Gibbsa (22) neće moći računati dodatnih mjesec dana.

Engleski lijevi bek izvan je pogona od listopada kada je podvrgnut operaciji kile. Vjerovalo se kako bi se natjecateljskom ritmu trebao vratiti krajem prosinca, ali oporavak nije tekao prema očekivanjima i povratak će biti odgođen do kraja siječnja.

Podsjećamo, već od ranije Wenger ne može računati na ozlijeđene Johana Djouroua, Andrea Santosa, Carla Jenksinsona i Bacaryja Sagnu. Te ozljede francuskog su stručnjaka primorale da inače klasične stopere Thomasa Vermaelena i Laurenta Koscielnyja postavi na bekovske pozicije.

Vjeruje se tako da bi Wenger u siječanjskom prijelaznom roku na tržištu mogao posegnuti upravo za bekom, a engleski mediji kao realnu opciju spominju igrača Manchester Cityja na posudbi u West Hamu Waynea Bridgea.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika