24.12.2011. / 16:40

Autor: Hina

Premijer Zoran Milanović čestitao građanima Božić

"Božićna poruka tolerancije, dostojanstva i vjere u bolje sutra obvezuje nas da zajedničkim snagama gradimo društvo jednakih mogućnosti te pružimo nadu i dostojanstvo svim građankama i građanima ove zemlje, posebice onima najugroženijima", stoji u čestitci

Photo: Marko Prpić/Večernji list (arhiva)Photo: Marko Prpić/Večernji list (arhiva)Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je božićnu čestitku građankama i građanima Republike Hrvatske, poželjevši da "blagdanski dani mira, solidarnosti i nade svim ljudima dobre volje budu dodatni poticaj i snaga za promjene koje nas očekuju".

"Božićna poruka tolerancije, dostojanstva i vjere u bolje sutra obvezuje nas da zajedničkim snagama gradimo društvo jednakih mogućnosti te pružimo nadu i dostojanstvo svim građankama i građanima ove zemlje, posebice onima najugroženijima", stoji u čestitci. "Ovi blagdanski dani obitelji, zajedništva i međusobnog razumijevanja ukazuju na važnost temeljne ljudske vjere, povjerenja kojeg ste nam iskazali", dodaje se.

U ime Vlade i svoje osobno ime, Milanović je kršćanskim vjernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru, hrvatskim građankama i građanima te sunarodnjacima izvan domovine poželio da taj blagdan obitelji, vjere i nade provedu u miru i zadovoljstvu s obiteljima i bližnjima.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 24.12.11. 16:54

hoce li na Polnocku?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika