24.12.2011. / 19:55

Autor: Hina

Pahor opet u bolnici

Kako je javila Slovenska televizija, Pahorovo zdravstveno stanje kompliciralo se i nakon otpuštanja iz bolnice početkom tjedna, pa ga mu je liječnik u četvrtak na uhu obavio manji zdravstveni zahvat koji nije dao očekivane rezultate

ArhivaArhivaSlovenski premijer na odlasku Borut Pahor primljen je u subotu popodne opet u bolnicu zbog problema s upalom srednjeg uha.

Kako je navedeno u priopćenju ljubljanskog Kliničkog bolničkog centra, Pahor je primljen na odjel za otolaringologiju i cervikofacijalnu kirurgiju nakon pogoršanja zdravstvenog stanja jer se upala srednjeg uha zbog koje je već bio hospitaliziran od 12. do 20. ovog mjeseca nije smirila kako se očekivalo. Zbog toga će, navode liječnici u središnjoj slovenskoj zdravstvenoj ustanovi, Pahoru biti izvršen dodatni operacijski zahvat na srednjem uhu.

Kako je javila Slovenska televizija, Pahorovo zdravstveno stanje kompliciralo se i nakon otpuštanja iz bolnice početkom tjedna, pa ga mu je liječnik u četvrtak na uhu obavio manji zdravstveni zahvat koji nije dao očekivane rezultate.

Liječnici tvrde da se je teška upala srednjeg uha kod Pahora razvila nakon prvotne manje prehlade. Nakon što liječenje antibioticima nije pomoglo morao je biti liječen hospitalno, a bolnicu je napustio u utorak, dan prije konstitutivne sjednice parlamenta na kojoj je morao biti prisutan.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika