26.12.2011. / 12:34

Autor: Totalsport

Daily Express:

Ferguson za Modrića nudi 30 milijuna funti

Već ranije Tottenhamov je menadžer Harry Redknapp rekao je kako "nema šanse" da će Modrić ove zime biti prodan

ArhivaArhivaPrema najnovijim napisima Daily Expressa, u Manchester Unitedu će u siječanjskom prijelaznom roku pokušati uspjeti u onome u čemu Chelsea nije uspio prošloga ljeta - dovođenju hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića...

Chelsea je za Modrićevu kupnju Tottenhamu predao tri ponude, od kojih je ona najviša bila teška 40 milijuna funti. Sada će u Manchester Unitedu ponovo testirati odlučnost uprave "spursa" da zadrži Modrića ponudom od 30 milijuna funti, piše britanski tabloid.

Modrić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ključnu ulogu u kvalitetnim igrama i rezultatima "spursa" i njegov tandem u sredini sa Scottom Parkerom doveo ih je do visokog trećeg mjesta na premierligaškoj ljestvici.

No, u Manchester Unitedu žele osvježiti vezni red kako bi dodatno ojačali momčad za borbu za naslov prvaka sa Manchester Cityjem, a posebice uslijed zdravstvenih poteškoća Darrena Fletchera (problemi s crijevima).

Ni sam Ferguson ne odbacuje mogućnost dovođenja pojačanja u siječnju:

- Zadovoljan sam snagom naše momčadi u smislu dubine, kvalitete i starosti. U nogometu, naravno, nikad ne možete reći nikad jer se sreća stalno okreće. Ako bi zaista vrhunski igrač bio dostupan, tada bismo ga pokušali dovesti. Ili ako bi se neki od naših igrača ozbiljno ozlijedio, tada bi bilo važno pojačati momčad.

Već ranije Tottenhamov je menadžer Harry Redknapp rekao je kako "nema šanse" da će Modrić ove zime biti prodan.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 26.12.11. 15:58

Kakav nam je svijet kad ovakvi nepismeni smrdljivci vrijede toliko novaca?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika