26.12.2011. / 15:14

Autor: Nacional.hr

Smijenjen ravnatelj koji je veličao generale

"Dragi Prijatelju, više nisam ravnatelj OŠ Petra Zrinskog. Pred judama i sotonom ne klečim. Klečim pred dragim Bogom i dobrim ljudima. Molim te pusti moju poruku u Mrežu", napisao je ravnatelj

Nakon što je 'ukrašavao' školu plakatima haaških optuženika Gotovine i Markača i potom u javnosti komentirao kako se 'roditelji kojima se to ne sviđa mogu preseliti u Srbiju', ravnatelj Osnovne škole Petra Zrinskog u Zagrebu smijenjen je s te funkcije.

O smjeni je ravnatelj Krešimir Mihajlović kolege ravnatelje i medije obavijestio e-mailom s naslovom 'Čistka Kukuriku: Smijenjen ravnatelj škole u Krajiškoj u kojoj su bile slike generala'.
"Dragi Prijatelju, više nisam ravnatelj OŠ Petra Zrinskog. Pred judama i sotonom ne klečim. Klečim pred dragim Bogom i dobrim ljudima. Molim te pusti moju poruku u Mrežu", napisao je.

Gradski ured za obrazovanje demantirao je navode prema kojima je ovaj smijenjen zbog promjene vlasti, navodeći kako se radi o redovnoj proceduri izbora, odnosno reizbora ravnatelja nakon isteka mandata, a nikakvom političkom činu. Uostalom, ravnatelja škole imenuje i razrješava dužnosti školski odbor, a ne Ministarstvo obrazovanja.

"Iako je Mihajlović poslao dobrom dijelu ravnatelja i kolega poruku o tome da je smijenjen, mi ne znamo ništa jer nismo službeno obaviješteni", kazala je za Vjesnik zamjenica pročelnika Gradskog ureda Božica Šimleša.

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 26.12.11. 16:01

Očito da su zasluge Boljkovca i Perkovića u stvaranju Hrvatske nemjerljive za razliku od Gotovine i Markača, čije su nepoželjne!

Kažu da je narod, kao cjelina, mudar i zna što je najbolje za njega. Hrvatski narod je definitivno dokaz da ta teza ne drži vodu.

Gotovina i Markač su heroji, kako za mene tako i za moju djecu i tako ću ih i odgajati. I j... mi se šta kažu svakojake udruge, haške fukare, vlast i ostali higijeničari hrvatske svakodnevice.

Krešimire Mihajloviću, budi ponosan na sebe, svoj rad i odnos prema ljudima koji su nas neizmjerno zadužili a kvarnerskom dezerteru Jovanoviću poruka da ničija nije svjetlila do zore pa neće ni njegova!

Predrag Fred Matić bi, uz objavu registra branitelja i registra lažnih invalida, gdje valjda neće propustiti naznačiti i sebe, mogao sastaviti i registar dezertera.


registracija
26/12/06

capica, 26.12.11. 16:13

Zvonko!

budete svojoj djeci savjetovali da idu u Legiju stranaca i da ubijaju crnce za plaću? I da pljačkaju draguljarnice, otimaju starce i traže otkupninu ? I da se na kraju vrate u domovinu kada im se ponudi vlasništvo pola Viadukta i čin , ukoliko se budu borili?


registracija
26/12/06

capica, 26.12.11. 16:14

I da im na prvom mjestu bude obitelj, kao i Vašem uzoru , troje djece s tri različite žene?


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 26.12.11. 16:19

Zvonko
Sve vise i vise sam uvjeren da komentar ,za tebe, od Fluida stima.


registracija
30/12/08

csiki, 26.12.11. 16:19

U skolama, tvornicama javnim mestima nema mesta ni za politiku ni za relegiju bar je tako u kulturnim zemljama. Drzanje slika politicara ( u ovom slucaju priznati ratni zlocinaca) i svetaca to je pranje mozga tih ucenika


registracija
30/9/09

davor12345, 26.12.11. 16:51

Dobro im je reka! Pizda materina svim neprijatejima Hrvatske i ko ju ne voli marš u ono što voli! Taj ravnatelj se sigurno isto borija za Hrvatsku iz svog ureda u Zagrebu, ka i mnogi Veliki Hrvati. Vjerojatno je ima radnu obvezu dok je rat traja i dok se bilo u rovoviman pa nije bidan moga izravno sudjelovat. Pa nas sad lipo uči kako se Hrvatstvo triba iskazivat! Hvala mu na tome! Hvala i Zvonku! Ono naše vrime provedeno u rovoviman i na Velebitu na buri i studeni koja kad jednom uđe u kosti više nikad ne izađe je ništa spram njihove borbe perom, plakatima i glasom! Da nam je barem više takvih, nitko nas ne bi moga pobidit!


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 26.12.11. 17:44

Taj retardirani bivši ravnatelj ne zaslužuje biti ravnatelj kanti za smeće. Sa svojim pogledima na svijet koje bolesno nameće oko sebe dijeci u školi, zaslužuje hospitalizaciju u odjelu gdje se rukavi košulje vežu na leđima. Zato nam i je tako godinama jer nam je glasačka mašinerija lijena i ne može od lijenosti nadglasati te bolesnike. Sada je uspjelo ali samo zato što crnih torbi nije bilo.


registracija
12/1/11

bozhidar, 26.12.11. 18:00

moje je nacelo da opisujem niti vrline niti mane pojedinaca.
nacelno samo opisujem [te koliko znam] dogadjaje, te tek onda izvlacim zakljucke i na koncu dajem savjete sto treba uraditi za [ali podjednak] boljitak svih gradjana i na planeti te ne samo u hrvatskoj.

ne znam hrvatske zakone pa ne mogu reci da li je mihajlovic imao zakonsko pravo da objesi slike gotovine i markaca na skolskim zidovima i to usprkos cinjenice da skola pripada svim ljudima, a ne samo mihjalovicu.
zakljucejem da je mihajlovic ucinio jedan neirpavan cin i to prije nego sto je sud svrsio sa nasim generalima

ja jos uvijek drzim gotovinu i markacu u velikoj mjeri neduznima. za zlocine pocinjene tokom i poslije oluje jos uvijel smatram daleko vise krivim nego i cak ojedinacne pocinitelje a kamoli gotovinu i markaca.
[ovo ne treba shvatiti da odobravam generalima kradju [ukoliko se ta moze dokazati--ako ikad] imovine svih hrvata pa bilo u kojoj mjeri ucinjena.
hvala b. baljkas, tezacki sin, unuk vancouver/sbnk


registracija
30/6/09

jebivjetar, 26.12.11. 18:28

Prezime Mihajlović nam govori da se radi o pravom rvatini ! Ni manje , ni više !


registracija
27/11/11

Culex, 26.12.11. 18:30

Vratili smo se sa Štefanja,bilo je ugodno družiti se po starom hrvatskom običaju.Ovdje,kao što se vidi,sve po starom.Dakle,toliko podmetanja,izvrgavanja,laži,licemjerja,hrvatožderstva,ljubomore..Bože,pomogni njima!Naivnima i neprosvijećenima podaj razuma,lukavima i mrzteljima Hrvatske otvori oči da uvide da su prozreni !Svi mi,i jedni i drugi..moramo prihvatiti da lijepa,naša Hrvatska počinje izlaziti iz zla rata,siromaštva i duševne bijede!Na veliko žalost nekima!


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 26.12.11. 20:14

Samo se ustaše,crkveni talibani kite s ratnim zločincima.Nije li Gotovina osuđen?Nisu li upravo tzv velike rvatine iz ADZea izručile sve generale Hagu?Naj bolje bi bilo sve zločince,kriminalce,ratne profitere,ustaše...preseliti u eercegovinu i neka se dole igraju .......dosta nam je više bilo trpjeti tu bandu lopovsku.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 26.12.11. 20:19

a kad ce objavit Registar --PARTIZANA....?


registracija
27/11/11

Culex, 26.12.11. 21:06

Hrvatski narod u BiH ima dosta takvih i svojih.Pored tog probisvijeta imaju i dlakave vehabije.A pored svega ,Hrvati u BiH nemaju svoje de facto već tek de iure predstavnike u Vladi.To je ,pored drugih, veleizdajničkih nečinjenja,zasluga HDZ u Hrvatskoj.


registracija
14/11/07

laufer, 26.12.11. 22:47

Krasno.
Ravnatelj škole uči djecu da ne poštuju vlastitu državu i njene zakone.
Osječko baranjski župan i osječki gradonačelnik isto tako pljuju po vlastitoj državi i pravosuđu.
Sa svih strana - od "izvršnog dopredsjednika" nogometnog kluba, preko čelnika nogometnog saveza do bivšeg predsjednika vlade i njegovih stranačkih kamarada - vrišti nepoštenje, bahatost, korupcija, ismijavanje hrvatskih institucija.

Djeca stvarno imaju što i od koga nešto vidjeti i naučiti.


registracija
14/4/07

sabo, 27.12.11. 04:14

Od Boga svakom prema zaslugama....


registracija
21/2/11

skyway, 27.12.11. 19:35

Ma nije nasem milom ravnatelju do generala u Haagu, a da jest, bilo bi mu stalo i do svojih ucenika, pa ih ne bi na takav nacin osakacivao utjerivajuci im domoljublje u kosti. Muci naseg Kresu nesto drugo, a to je ono vrazije prezime koje mu je prisiveno, ni krivom a ni zasluznom i da moze kako bi ga se rado odrekao...Recimo da ucini trampu s kakvim Sekulom Pavelicem iz Cuprije, pa da zajednicki nastave busanje u domovinsko - otadzbinske grudi. Mihailovic u hrvatstvo od stoljeca sedmog, a Pavelic sve od Milosa Obilica naovamo.
A kad se pogledaju u zrcalo (sto Zvonko ocito nema obicaj) shvatili bi i Sekula i Zvonimir da su kompleksi pokora ljudskoj naravi i da ih najcesce nije pristojno lijeciti na krivim mjestima...Ostalo je poznato, kao u svakoj bajci!


registracija
27/7/09

verina, 27.12.11. 20:00

Ni politici, ni vjeri mjesto nije u školama.. dosta je indoktrinacije, mlade treba poticati da misle a ne da reproduciraju ono što im se servira u cilju manipulacije..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika