Objavljeno u Nacionalu br. 841, 2011-12-27

Autor: Vojislav Mazzocco

Loši maniri loše izborne gubitnice

U maniri loše odgojene djece svom se nasljedniku na primopredaji vlasti, obraćala s "ti". Da bi naglasila to "ti" Jadranka Kosor se njegovim suradnicima, čak i najnevažnijima obraćala s "vi"

U nemoćnom bijesu što već nakon dvije i pol godine mora napustiti Banske dvore doskorašnja premijerka Jadranka Kosor pokušala je još jednom poniziti pobjednika izbora Zorana Milanovića. U maniri loše odgojene djece svom se nasljedniku na primopredaji vlasti, obraćala s "ti". Da bi naglasila to "ti" Jadranka Kosor se njegovim suradnicima, čak i najnevažnijima obraćala s "vi". Time je pokazala ne samo da ne poštuje Milanovića, što joj se kao osobni stav može i oprostiti, nego da ne poštuje ni institiciju premijera što je, s obzirom da je i sama bila premijerka, neoprostivo.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 27.12.11. 00:48

Ništa novo od bjeloglavog supa!!

Na Jakuševcu je treba odložiti zauvijek, na vrh gomile smeća, tamo i pripada!!


registracija
15/8/09

vergilia, 27.12.11. 07:04

Izvješće Vlade je trebalo biti uvezano, a ne u običnom registratoru ko salata - to je najveća nepristojnost, jer - uvijek može reći da je unutra bilo još nešto, pa ispalo van i nova Vlada izgubila. I nema ona manire neodgojenog djeteta, nego - neodgojene premijerke (bivše). Dijete se može odgojiti, ovakva osoba - ne. Zabetonirano.


registracija
2/6/11

stereo, 27.12.11. 07:20

Što reći 'ne ponovilo se', ali kada je naša Država u pitanju mogao bih i jezik pregristi.


registracija
7/4/11

ivanovac, 27.12.11. 08:02

Svaka osoba najbolje sama govori o sebi.
Ova sivoglava je već davno svojim ponašanjem rekla sve o sebi a sada je to najbolje potvrdila.
Srećom otišla je tamo gdje joj je i mjesto, u političko smeće.


registracija
27/7/09

verina, 27.12.11. 19:55

Osoba bez kućnog odgoja i bez manira, zavidna, jalna, častohlepna, vlastoljubiva.. Što li smo zgriješili da smo njome bili kažnjeni?


registracija
2/1/11

prohujalo, 01.01.12. 03:06

verina
potpisujem.....
godinama se vec pitam (tj. od demokratskih izbora 90-tih, dali su to stvarni izbori Hrvatskih gradana ili je nesto drugo u pitanju......ovo zadnje je naciji toliko srozalo ugled....trebat ce nam duplo vise godina da povratimo nacionalni ugled koji smo imali cak i za vrijeme vladavine komunista....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika