27.12.2011. / 10:44

Autor: Totalsport

Anži dobio trenera - Krasnožana

Rus je u lipnju otpušten sa klupe Lokomotiv Moskve zbog, kako su iz kluba pojasnili, nemara

Juri Krasnožan (Wikipedia)Juri Krasnožan (Wikipedia)Tresla se brda rodio se miš. Nakon velikih najava da će bogati nogometni klub Anži iz Mahačkale preuzeti neko svjetski poznato trenersko ime, na klupu ruske momčadi zasjeo je - Juri Krasnožan.

Još od rujna, kada je Gadzi Gadzijev dobio otkaz, legendarni brazilski nogometaš Roberto Carlos ima ulogu igrača i trenera u Anžiju. Njega je trebao "naslijediti" Guus Hiddink, ali je na kraju ta čast pripala, realno gledajući, potpunom anonimcu. Juri Krasnožan (48) novi je trener Anžija.

Rus je u lipnju otpušten sa klupe Lokomotiv Moskve zbog, kako su iz kluba pojasnili, nemara. No, prava istina je vrlo vjerojatno ta da je pomogao u namještanju susreta Lokomotiva i njegovog novog kluba Anžija, koji je ujedno u toj utakmici izašao kao pobjednik (2-1).

Lokomotiv je nedvojbeno najveće trenersko dostignuće Krasnožana do imenovanja u Anžiju. Prije toga Rus je bio pomoćnik, a kasnije i glavni trener u Spartak Nalčiku. Poslije otkaza u Lokomotivu Krasnožan je nakratko radio kao izbornik ruske B-reprezentacije.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika