27.12.2011. / 16:33

Autor: Totalsport

Malouda napušta Chelsea?

- Moja minutaža me nikako ne može zadovoljiti. Moje ambicije su puno veće od toga i ne, nisam sretan. Ako moram otići da bih igrao otići ću - rekao je za Canal+ Malouda

Florent MaloudaFlorent MaloudaFrancuski ofenzivni nogometaš Chelseaja, Florent Malouda, otkrio je da intenzivno razmišlja o odlasku iz londonskog kluba nakon iznimno male minataže ove jeseni kod novog menadžera Andre Villasa-Boasa.

Francuz je ove sezone tek četiri utakmice započeo u početnoj postavi portugalskog menadžera, a nakon što je s klupe ušao i u posljednjoj utakmici protiv Fulhama (1-1) nije krio razočarenje po završetku susreta.

- Moja minutaža me nikako ne može zadovoljiti. Moje ambicije su puno veće od toga i ne, nisam sretan. Ako moram otići da bih igrao otići ću - rekao je za Canal+ Malouda.

U međuvremenu su se pojavile glasine iz Pariza da je vodeći sastav Le Championatta, PSG, izrazio želju za dovođenjem 31-godišnjeg Maloude čiji ugovor s Chelseajem ističe 2013. godine.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika