28.12.2011. / 10:46

Autor: Nacional.hr

Ekspresna smjena

Ostojić suspendirao Sanaderovog 'Tigra'

"Rješenjem ministra unutarnjih poslova, gospodina Ranka Ostojića, temeljem članka 112., st. 3. Zakona o policiji, zbog teže povrede službene dužnosti, privremeno je udaljen iz službe Davor Blažević, pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave za posebne poslove sigurnosti", stoji u današnjem priopćenju

Ivo Sanader i Davor Blažević (arhiva)Ivo Sanader i Davor Blažević (arhiva)Novi ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić suspendirao je Davora Blaževića - Tigra, bivšeg glavnog tjelohranitelja Ive Sanadera i aktualnog šefa Uprave za posebne poslove sigurnosti. Točni razlozi suspenzije za sada nisu poznati, ali je moguće da su vezani uz činjenicu da je Blažević snimljen kako Sanaderovom odvjetniku Goranu Suiću prije nekoliko dana nosi pakete, što je danas objavio Jutarnji list. Nije, također, poznat sadržaj spomenutih paketa, mada je Suić u izjavi za 24 sata kazao da se radi o privatnoj stvari.

"Rješenjem ministra unutarnjih poslova, gospodina Ranka Ostojića, temeljem članka 112., st. 3. Zakona o policiji, zbog teže povrede službene dužnosti, privremeno je udaljen iz službe Davor Blažević, pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave za posebne poslove sigurnosti", stoji u današnjem priopćenju resornog ministarstva.

Podsjetimo da je Tigar svjedočio i u slučaju Fimi medie nakon što je bivši rizničar HDZ-a Mladen Barišić rekao istražiteljima da je Sanaderu u kuću u Kozarčevoj ulici odnio 15 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Isprika Bruxellesa Ostojiću

Isprika Bruxellesa Ostojiću

"Idemo dalje. Europska delegacija u RH nam se ispričala i izjavila kako preporuka Bruxellesa da ne žurimo s izborom glavnog ravnatelja nije njihov… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 28.12.11. 11:16

Nitko da odbaci tu metlu Govnaru.Uvijek je cuvaju za svoje potrebe kada dodje vrijeme smjena ! Kako jedni,tako drugi ! Sto ce reci da ni nema posebne razlike medju njima.Dobro,ima razlike ali metode su im vrlo slicne.Da pri vlasti egzistiraju sposobni a ne podobni;nebi bilo posla ni potrebe za metlom Govnarom.Ovako je model postavljanja podobnika potpuno isti,bez obzira na toboznje drugaciju stranku.Sposobnima je pristup zabranjen i oni su persona non grata za svaku vlast.Od tjelohranitelja do ministara.Pa i do samih premijera. Bljak !!! Hrvatska kaljuza !


registracija
15/8/09

vergilia, 28.12.11. 13:14

Smije li odvjetnik optuženog kontaktirati svjedoka? Mislim da smije ako se poštuje neka pravna procedura. No, ovaj polismen je otišo sa službenim autom, sa službenim vozačem i paketićima...baš nije prepametan..:)) Suspenzija je opravdana u svakom slučaju - naša policija je totalno neprofesionalna i treba ih dovesti u red. Nije problem politička podobnost ( za vrh policije to je skoro pa nužnost), nego je problem profesionalna nesposobnost - kako onih u vrhu policije, tako i onih ispod njih - sve do onih pozornika koji se šeću s rukama u džepovima po kvartovima, onih koji se vozikaju u službenim autima i parkiraju gdje god ih je volja iako ne postoji nikakva hitnost i opravdanje i onih koji sjede po raznim šalterskim službama i tamo liječe svoje frustracije dok građanin pokorno čeka da mu se umilostive i daju potreban odgovor ili upute da bi se mogla riješiti neka banalnost. Dok svakom policajcu ne dođe iz dupeta u glavu da je u službi građana i da će odgovarati ako se toga ne drži - policija će biti ovo što i danas jeste - smeće koje treba pomesti.


registracija
11/3/08

pčela, 28.12.11. 22:41

Policajac koji ima iza sebe debelu političku ili rodbinsku zaleđinu može se tako ponašati(zajebavat ljude i nitko mu ništa ne može), "mali policajac"koji profesionalno obavlja svoj posao mora šutjeti kako i svaka druga sirotinja u ovoj državi.Što političari govore o profesionalnosti u policiji objesi mačku o rep ,bitno je na čijoj si strani a sve ostalo je sporedno , kaki profesionalci ha,ha , ha,!!!!!!!!!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika