29.12.2011. / 14:01

Autor: Nacional.hr

Popunjavanje kadra

Zamjenici i pomoćnici ministara

Željko Kopčić imenovan je privremenim predsjednikom Uprave HANFA-e, s danom 1. siječnja 2012. godine

Vlada je imenovala nove zamjenike i pomoćnike ministaraVlada je imenovala nove zamjenike i pomoćnike ministaraNa zatvorenom dijelu 1. sjednice Vlada je donijela odluku o imenovanju zamjenika ministara i pomoćnika ministara koji će na dužnost stupiti s 1. siječnjem 2012.

Tako je zamjenikom ministra financija imenovan Boris Lalovac. Višnja Tafra imenovana je zamjenicom ministra obrane, a Joško Klisović zamjenikom ministrice vanjskih i europskih poslova. Zamjenikom ministra uprave imenovan je Zoran Pičuljan, a Tamara Obradović Mazal zamjenicom ministra gospodarstva. Zamjenikom ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije imenovan je Jakša Puljiz. Dražen Pros zamjenik je ministra poduzetništva i obrta, Zdenko Antešić zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, dok je Oleg Valjalo zamjenik ministra turizma. Hrvoje Dokoza imenovan je zamjenikom ministrice zaštite okoliša i prirode, a Anka Mrak-Taritaš zamjenicom ministra graditeljstva i prostornoga uređenja. Darko Ledinski zamjenik je ministrice socijalne politike i mladih, Marijan Cesarik zamjenik ministra zdravlja, Marija Lugarić zamjenica ministra znanosti, obrazovanja i sporta, a Berislav Šipuš zamjenik ministrice kulture.

Vlada je imenovala i pomoćnike ministara i to: Nadu Čavlović Smiljanec pomoćnicom ministra financija i ravnateljicom Porezne uprave, Miljenka Fičora pomoćnikom ministra financija i glavnim državnim rizničarom, te Branka Šegon i Davorina Kajfeša pomoćnicima ministra financija.

Pomoćnicom ministra unutarnjih poslova imenovana je Sanja Čanković, a pomoćnicama ministrice socijalne politike i mladih Maja Sporiš, Iva Pripić i Jasna Ćurković Kelava.

Darko Parić imenovan je pomoćnikom ministra uprave za e-Hrvatsku, a pomoćnicima ministra gospodarstva imenovani su Darko Lorencin, Teja Kolar, Alen Leverić i Miki Huljić.

Tatjana Dalić, Dario Baron i Marko Krištof pomoćnici su ministra rada i mirovinskog sustava, a pomoćnicima ministrice vanjskih i europskih poslova imenovani su Andrea Metelko-Zgombić i Hrvoje Marušić.

Dragan Lozančić i Viktor Koprivnjak imenovani su pomoćnicima ministra obrane.

Pomoćnicima ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije imenovani su Gorenka Bulj, Venko Ćurlin i Matija Derk, a Dinko Mikulić, Nevenka Benić i Ivan Grujić pomoćnici su ministra branitelja.

Također, Tomislav Saucha imenovan je predstojnikom Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske, a njegovim zamjenikom imenovan je Dalibor Dvorny. Glasnogovornicom Vlade Republike Hrvatske imenovana je Ivana Grljak.

Zamjenicom glavnog tajnika Vlade Republike Hrvatske imenovana je Andreja Gabrijel.

Određene su osobe ovlaštene za privremeno obavljanje poslova ravnatelja ureda Vlade do imenovanja ravnatelja ureda Vlade temeljem javnog natječaja, a najduže do šest mjeseci. Tako je Zdenka Pogarčić ovlaštena za ravnateljicu Ureda za zakonodavstvo, Helena Štimac Radin za ravnateljicu Ureda za ravnopravnost spolova, Igor Vidačak za ravnatelja Ureda za udruge, Dubravko Klarić za ravnatelja Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, Draženka Arar za ravnateljicu Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske te Blanka Jurić Jerbić za ravnateljicu Ureda za protokol.

Sukladno Uredbi o dopuni Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga, Željko Kopčić imenovan je privremenim predsjednikom Uprave Agencije, s danom 1. siječnja 2012. godine.

Vezane vijesti

Štimac i Mršić na čelu Podravke

Štimac i Mršić na čelu Podravke

Nadzorni odbor Podravke d.d. na svojoj današnjoj sjednici donio je odluku o imenovanju Dubravka Štimca za predsjednika Nadzornog odbora Podravke… Više

Komentari

registracija
11/10/10

agaSovulj, 29.12.11. 15:16

dobro je, daleko prevladavaju hrvatska imena (nemojte zamjerit, fluid, malo se zezam)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika