30.12.2011. / 09:28

Autor: Hina

Peru:

Valentinovo proglašeno državnim blagdanom

Rješenje o neradnom Svetom Valentinu izazvalo je brojne komentare na društvenim mrežama. U političkom svijetu, reakcije su varirale od pozitivne "zabavne mjere" do ukazivanja na "zapreke za proizvodnju"

Ollanta Humala Ollanta Humala Dan svetog Valentina 14. veljače u Peruu je proglašen blagdanom, barem za 2012. u svrhu promicanja trgovine i turizma, prema rješenju objavljenom u četvrtak.

Dan zaljubljenih - Valentinovo, uključen je na popis osam neradnih dana u 2012. Taj se popis sastavlja u prosincu za sljedeću godinu. Privatni sektor se može i ne mora pridržavati rješenja koje je potpisao predsjednik Ollanta Humala kao strateški potez za turizam i pozitivno djelovanje dugih vikenda.

Rješenje o neradnom Svetom Valentinu izazvalo je brojne komentare na društvenim mrežama. U političkom svijetu, reakcije su varirale od pozitivne "zabavne mjere" do ukazivanja na "zapreke za proizvodnju".

Vezane vijesti

Valentinovo zabranjeno u nekim zemljama

Valentinovo zabranjeno u nekim zemljama

Dan zaljubljenih, Dan Svetog Valentina, zabranjen je u autoritarnim državama poput Irana, Sjeverne Koreje, Uzbekistana, pojedinih afričkih država,… Više

Komentari

registracija
1/1/12

euromillions, 01.01.12. 17:21

We were playing at the cheapest operator, the price of a Variant (the ticket) is € 2.35. Those on other sites that sell tickets EuroMillions have prices starting at 4.5 euros up to 7.2$, which is very expensive, considering that the oficial price is 2 euro) , sign up, buy tickets and GOOD LUCK!http://euromillionslive.weebly.com/ or http://euromillionsonline.blogspot.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika