30.12.2011. / 10:35

Autor: Totalsport

Michael Jordan se zaručio

Navodno je par proslavio zaruke tijekom božićnih blagdana na privatnoj jahti na Francuskoj rivijeri

Michael Jordan Michael Jordan Michael Jordan zaručio se sa svojom djevojkom Yvette Prieto, američko-kubanskom manekenkom, s kojom je u vezi tri godine.

Vijest je objavio Jordanov glasnogovornik. Navodno je par proslavio zaruke tijekom božićnih blagdana na privatnoj jahti na Francuskoj rivijeri.

Jordan i Prieto započeli su vezu 2008. godine, dvije godine nakon što je proslavljeni bivši košarkaš, a danas vlasnik Charlotte Bobcatsa, okončao svoj brak s Juanitom Vanoy s kojom ima dvojicu sinova, Jeffreyja Michaela i Marcusa Jamesa i kćer Jasmine. Jordan i njegova bivša supruga pokrenuli su brakorazvodnu parnicu još 2002. godine, ali su je ubrzo i povukli. No, 2006. godine je definitivno njihov brak bio gotov, a Juanita je, navodno, nakon razvoda dobila 168 milijuna dolara.

Jordan i Yvette Prieto započeli su zajednički život 2009. godine u luksuznoj kući na Floridi. Za razliku od mnogih drugih slavnih parova, skrivali su svoju privatnost, pa tako niti ovom prilikom objava o njihovim zarukama nije stigla od njih, već od glasnogovornika. Datum vjenčanja još nije određen.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

registracija
1/1/12

euromillions, 01.01.12. 15:42

We were playing at the cheapest operator, the price of a Variant (the ticket) is € 2.35. Those on other sites that sell tickets EuroMillions have prices starting at 4.5 euros up to 7.2$, which is very expensive, considering that the oficial price is 2 euro) , sign up, buy tickets and GOOD LUCK!http://euromillionslive.weebly.com/ or http://euromillionsonline.blogspot.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika