30.12.2011. / 12:59

Autor: Totalsport

Lacković, Vori i Duvnjak ostali bez trenera

Prema pisanju njemačkih medija, Carlen nije dobro primio otkaz u hamburškom klubu i nije isključeno da će se tužbom pokušati izboriti za svoja prava

Per Carlen (Wikipedia)Per Carlen (Wikipedia)Njemački rukometni prvak HSV otpustio je trenera Pera Carlena (51) koji je vodio momčad manje od šest mjeseci.

Švedskom je stručnjaku presudila serija loših rezultata, odnosno čak četiri poraza u dosadašnjih 18 kola Bundeslige i velikih osam bodova zaostatka za prvoplasiranim Kielom. Bivši trener Flensburga naslijedio je na HSV-ovoj klupi Martina Schwalba koji je prošle sezone donio klubu prvi naslov njemačkog prvaka u povijesti da bi nakon toga zasjeo u fotelju klupskog predsjednika.

Carlen je imao ugovor do 2014. godine, ali klupsko će vodstvo, sa Schwalbom na čelu, puno ranije morati krenuti u potragu za novim trenerskim rješenjem.

Prema pisanju njemačkih medija, Carlen nije dobro primio otkaz u hamburškom klubu i nije isključeno da će se tužbom pokušati izboriti za svoja prava.

- Ovo nije lagana situacija za klub, ali do početka priprema, 16. siječnja, pronaći ćemo rješenje za mjesto trenera - izjavio je predsjednik kluba čije boje brane i trojica hrvatskih reprezentativaca, Blaženko Lacković, Igor Vori i Domagoj Duvnjak.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika