30.12.2011. / 13:02

Autor: Totalsport

Ukić zbog loma prsta mora pauzirati barem mjesec dana

Saznao je da će morati biti podvrgnut operativnom zahvatu, te da ga očekuje najmanje mjesec dana pauze, pišu turski mediji

Roko UkićRoko UkićRoko Ukić, playmaker hrvatske košarkaške reprezentacije i turskog Fenerbahçea, slomio je srednji prst desne ruke na treningu svoje momčadi.

Stradao je 27-godišnji hrvatski košarkaš u sudaru s jednim suigračem i brzo je bio prebačen na rendgenski pregled. Saznao je da će morati biti podvrgnut operativnom zahvatu, te da ga očekuje najmanje mjesec dana pauze, pišu turski mediji.

Jasno je da će Ukić propustiti najmanje dvije utakmice u Top 16 fazi Eurolige, u gostima kod Unicsa i kod kuće protiv Armani Milana, ali može se pretpostaviti prema trenutnim informacijama da će turska momčad odigrati još pokoju utakmicu bez svog razigravača, koji je ove sezone prosječno postizao 9.7 koševa uz 2.1 asistenciju u 10 euroligaških utakmica.

Ukić i James Gist jedini su igrači u momčadi hrvatskog stručnjaka Nevena Spahija koji su bili u početnoj petorci u svakoj utakmici u Euroligi ove sezone.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika