30.12.2011. / 13:54

Autor: Totalsport

Chelsea s Boltonom dogovorio odštetu za Cahilla

- Odšteta je dogovorena i dali smo Garyjevim predstavnicima zeleno svjetlo za pregovore sa Chelseajem - rekao je Coyle

Gary Cahill (desno)Gary Cahill (desno)Chelsea je s Boltonom dogovorio odštetu za 26-godišnjeg braniča Garyja Cahilla koji bi se trebao preseliti na Stamford Bridge početkom siječanjskom prijelaznog roka, informirao je menadžer Boltona Owen Coyle.

- Odšteta je dogovorena i dali smo Garyjevim predstavnicima zeleno svjetlo za pregovore sa Chelseajem - rekao je Coyle dan uoči prvenstvene utakmice njegove momčadi protiv Wolverhamptona u Premiershipu.

- Rekao sam Garyju da mora biti potpuno usredotočen na subotnju utakmicu, jer zna da mu je Bolton uvijek pružio maksimalno dobar odnos, kao što je i on istom mjerom uzvraćao svojim partijama na igralištu - dodao je Coyle.

Cahill, koji je upisao sedam nastupa za englesku reprezentaciju, trebao bi se u srcu Chelseajeve obrane pridružiti kapetanu Johnu Terryju i nadomjestiti Alexa za kojeg se očekuje da će se sljedećeg mjeseca vratiti u Brazil.

Cahill je u Bolton stigao iz Aston Ville 2008. godine. Ugovor s tim klubom vrijedi mu do kraja ove sezone, no očito je da ga neće odraditi do kraja. Prošlog ljeta se pisalo o zanimanju Manchester Uniteda i Tottenhama za Cahillove usluge, ali njegova sljedeće destinacija ipak će biti - Chelsea.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika