30.12.2011. / 17:01

Autor: Hina

Cijena poraza -15,5 milijuna kn

Glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić rekao je danas da je ta stranka u prošlim parlamentarnim izborima ukupno potrošila nešto manje od 15,5 milijuna kuna te da je sve bilo transparentno i realizirano u skladu s zakonom.

Branko BačićBranko BačićGlavni tajnik HDZ-a Branko Bačić rekao je danas da je ta stranka u prošlim parlamentarnim izborima ukupno potrošila nešto manje od 15,5 milijuna kuna te da je sve bilo transparentno i realizirano u skladu s zakonom.

"Ukupni troškovi za svih 11 izbornih jedinica iznose 15,478.500 kuna što je manje nego zakonom predviđeni iznos koji za 11 izbornih jedinica predviđa troškove do 16,5 milijuna kuna", rekao je Bačić novinarima u središnjici stranke nakon prijema za novinare.

Dodao je da su ukupne donacije stranci bile 1,128.080 kuna, a troškovi kampanje financirani su i kreditom podignutim kod Zagrebačke banke te sredstvima stranke.

"Financiranje kampanje je apsolutno u skladu s zakonom i transparentno", kazao je Bačić dodavši kako je izvješće danas objavljeno i na internetskoj stranici HDZ-a.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 30.12.11. 19:15

Zivjeli hrvatski domoljubi i najveci rastrosnici bez mozga i kriterija . Ostali politicki mudrijasi,samo se mogu prikljuciti klubu izgubljenih u prostoru i vremenu !Postoje i poneke iznimkice medju njima no ili se radi o cudacima ili idiotima.Nikako pametnim i moralnim osobama! Izvrnuta logika je hrvatska stvarnost i tu nema pomoci ! Svi sudjelujemo u ludom pohodu na totalno unistenje krvavo stecene domovine. Svaka nam cast. "Malo nas je al smo g... "!


registracija
3/12/10

Yoda, 30.12.11. 19:30

Prijatelju, potpisujem... :-)


registracija
27/7/09

verina, 31.12.11. 13:34

Da nije ni kune potrošio, HDZ bi dobio isti postotak glasova; rado bih znala odakle im novac? Kažu, iz kredita, nešto malo od donacija i stranačka sredstva.. to su oni crni fondovi koje nikad nisu vratili i za koje nikad neće odgovarati? Koliko je tih "stranačkih" novaca u ukupnom iznosu?


registracija
2/1/11

prohujalo, 01.01.12. 03:17

mene ovakve izjave podsjetise na vrijeme diktature Causeskua(rumunija), tako se i on ponasao, porodica i uza i sira, nije znala sta bi od obijesti.....a narod-nista
podsijecam na period kad je htio poznatu gimnasticarku Nadju Komaneci udati za svog ludog sina.......
Dali se jos netko sijeca tog perioda, ili smo vec svi zaglibili u nasoj demokraciji.....??????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika