02.01.2012. / 11:36

Autor: Totalsport

NHL: Nashville slavio u jedinoj utakmici večeri

Calgary se vratio u utakmicu dvije minute prije kraja kada je Brendan Morrison zabio za smanjenje na 4-3, ali je premalo vremena ostalo za nešto više od toga

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHokejaši Nashville Predatorsa došli su do 21. pobjede protiv Calgary Flamesa u jedinoj NHL utakmici igranoj s nedjelje na ponedjeljak. Bilo je 5-2 za domaći sastav.

Iako su gosti poveli nakon manje od četiri minute igre to im nije pomoglo da dohvate koji bod kod vrlo dobrog Nashvillea. Od početnog šoka Predatorsi su se brzo oporavili, te su do 6. minute druge trećine već imali sigurnu 4-1 prednost.

Calgary se vratio u utakmicu dvije minute prije kraja kada je Brendan Morrison zabio za smanjenje na 4-3, ali je premalo vremena ostalo za nešto više od toga. Štoviše, Nashville je postigao i peti pogodak u situaciji kada su Flamesi povukli svog vratara s gola.

NHL liga, nedjelja:

Nashville - Calgary 5-3

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika