02.01.2012. / 14:18

Autor: Nacional.hr

Izbor nekih od sportskih 'poteza' 2011 godine

Na drugom mjestu je sportska gesta još jednog igrača kraljevskog kluba Cristiana Ronalda

Foto: Screen Shot YouTubeFoto: Screen Shot YouTubeGodinu 2011. obilježilo je i nekoliko 'zanimljivih' sportskih događaja i poteza, neki od njih su se dugo prikazivali na internetu, televiziji i društvenim mrežama, piše newslite.tv.

'Najčudniji' video je onaj u kome Sergiu Ramosu, braniču Real Madrida, za vrijeme vožnje na otvorenom autobusu ispada trofej pobjednika Kupa kralja i završava pod kotačima vozila.

Na drugom mjestu je sportska gesta još jednog igrača kraljevskog kluba Cristiana Ronalda. Svjetski poznati napadač je za vrijeme utakmice protiv Getafea loptom u lice pogodio jednog navijača i razbio mu nos. Portugalski reprezentativac je nakon utakmice otišao do 'pogođenog' gledaoca i dao mu svoj dres.

Slijedi audio snimka u kojoj je za vrijeme kriket meča loptica razbila staklo na komentatorskoj kabini i završila u novinarskoj prostoriji s Edwardom Bevanom.

Na četvrtom mjestu je video meča belgijske tenisačice Kim Clijsters koja je uz pomoć mreže i držača mreže osvojila možda 'najsretniji poen' u povijesti tenisa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika