02.01.2012. / 13:35

Autor: Totalsport

Stoičkov novi trener Liteksa iz Loveča

Potvrde li informaciju službeno iz kluba, Stoičkov će dobiti prvi trenerski angažman u jednome bugarskom klubu u karijeri

Hristo Stoičkov Hristo Stoičkov Bugarska novinarska agencija (BTA) objavila je vijest da je najbolji bugarski nogometaš svih vremena Hristo Stoičkov preuzeo vođenje momčadi Liteksa iz Loveča.

Na klupi trenutačno sedmoplasiranog kluba bugarske prve lige 45-godišnji trener zamijenio je Atanasa Džambazkija, koji je momčad vodio od listopada ove godine. Zamijenio je tada Luboslava Peneva, nekadašnjeg Stoičkovljeva suigrača u reprezentaciji, koji je preselio na klupu bugarske reprezentacije.

Potvrde li informaciju službeno iz kluba, Stoičkov će dobiti prvi trenerski angažman u jednome bugarskom klubu u karijeri. Ranije je, od 2004. od 2007. godine, vodio bugarsku nacionalnu momčad, te nakon toga španjolsku Celtu, iranski Aboomoslem Mechhad te južnoafrički Mamelodi Sundowns.

Posljednji je angažman, i to savjetnički, imao u ruskom Rostovu. Podnio je ostavku prije četiri tjedna.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika