04.01.2012. / 11:44

Autor: Totalsport

NHL: Četvrta uzastopna pobjeda Capitalsa

Detroit je slavio u Dallasu s 5-4, a dvostruki je strijelac bio Jiri Hudler

Igrači Washington CapitalsaIgrači Washington CapitalsaPogocima Aleksandra Ovečkina, Troya Brouwera i Dennisa Widemana, te uz tri asistencije Nicklasa Bäckströma, Washington je došao do četvrte uzastopne pobjede u NHL ligi. U svome je Verizon Centeru svladao Calgary s 3-1.

Tomaš Vokoun je obranio 18 udaraca na vratima Capitalsa koji su od dolaska novog trenera Dalea Huntera krajem studenog dramatično popravili obranu, primaju otada u prosjeku samo 2.25 golova. Za Calgary, kojem je ovo bio četvrti poraz zaredom, strijelac je bio Curtis Glencross. Jarome Iginla i dalje čeka pogodak koji će ga učiniti 42. igračem u povijesti s minimalno 500 golova u najjačoj svjetskoj hokejaškoj ligi.

Detroit je slavio u Dallasu s 5-4, a dvostruki je strijelac bio Jiri Hudler. Valtteri Filppula je dodao gol i dvije asistencije, a Henrik Zetteberg tri asistencije za Red Wingse kojima je to bila četvrta pobjeda u posljednjih pet utakmica. Približili su se njome na bod vodećoj momčadi Zapadne konferencije Chicagu.

NHL liga, utorak:

Buffalo - Edmonton 4-3

Carolina - New York Islanders 3-4, kazneni udarci

Toronto - Tampa Bay 7-3

Washington - Calgary 3-1

Dallas - Detroit 4-5

St. Louis - Phoenix 4-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika