05.01.2012. / 12:24

Autor: Totalsport

NHL: Vancouver preuzeo vrh lige

Vancouver Canucks je slavio protiv Minnesote Wild na svom ledu, a golman Roberto Luongo odigrao je svoju 700. utakmicu u NHL ligi

Igrači Vancouver CanucksaIgrači Vancouver CanucksaAktualni NHL prvaci, hokejaši Boston Bruinsa, razbili su u gostima New Jersey Devilse s visokih 6-1, u utakmici igranoj u noći sa srijede na četvrtak.

Nakon što je njihov niz od sedam uzastopnih pobjeda iznenadno prekinut prošle subote protiv Dallasa, hokejaši Bostona vratili su se dobrim starim navikama pobjeđivanja. Partice Bergeron postigao je dva pogotka, a Tim Thomas skinuo je 30 udaraca hokejaša New Jerseyja za konačnu 6-1 pobjedu prvaka.

U najefikasnijoj utakmici večeri Montreal Canadiensi su na svom ledu slavili protiv Winnipeg Jetsa 7-3. Lars Eller ostvario je nesvakidašnji učinak za Montreal. Postigao je četiri pogotka i jednom asistirao, a Travis Moen je sam podijelio tri asistencije. Canadiensi su ovom pobjedom prekinuli pobjedničku seriju Jetsa koja je bila na brojci tri.

Vancouver Canucks je slavio protiv Minnesote Wild na svom ledu, a golman Roberto Luongo odigrao je svoju 700. utakmicu u NHL ligi. Taj jubilej obilježio je sačuvanim golom tijekom cijele utakmice, obranivši pritom 28 udaraca hokejaša Minnesote. Bilo je 3-0 za domaći sastav koji je slavio u sedam od posljednjih 10 utakmica, što mu je donijelo vodeću poziciju na Zapadnoj konferenciji, ali i u sveukupnom poretku.

NHL liga, srijeda:

Vancouver - Minnesota 3-0

Montreal - Winnipeg 7-3

New Jersey - Boston 1-6

Anaheim - San Jose 1-3

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika