05.01.2012. / 14:04

Autor: Hina , Nacional.hr

Zabrana alkohola u srbijanskom parlamentu

Povod toj odluci glavnog tajnika bilo je navodno pretjerano opijanje zaposlenih u parlamentu uoči Nove godine

ArhivaArhivaGlavni tajnik srbijanskog parlamenta Veljko Odalović zabranio je uživanje i posluživanje alkoholnih pića u kafiću i restoranu u zgradi parlamenta, kao i unošenje i držanje alkohola u toj instituciji, objavio je u četvrtak beogradski dnevnik "Press".

Ta je odluka, kako piše list, na snagu stupila u srijedu i odnosi se na sve zaposlene u parlamentu, a uz zabranu unošenja i konzumiranja alkohola, njom se zabranjuje i ulazak u parlament osobama pod utjecajem alkohola.

List doznaje kako je povod toj odluci glavnog tajnika bilo pretjerano opijanje zaposlenih u parlamentu uoči Nove godine.

Podsjeća se da je konzumiranje i dolazak na posao u alkoholiziranom stanju u državnim institucijama zakonom strogo zabranjeno.

Po mišljenju psihologa Žarka Trebješanina, zabranu je izazvao veliki problem opijanja na radnom mjestu u najvišoj zakonodavnoj instituciji.

"Čak i s psihološkog, a ne zakonskog stajališta, nema potrebe zabranjivati ljudima nešto ako nisu već imali tendenciju to da rade. Najgore od svega je što sve to u skupštini vjerojatno ima i mnogo veće razmjere nego što mi to možemo zamisliti", kazao je Trebješanin.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
30/12/08

csiki, 05.01.12. 14:59

Seks sigurno nece posetiti parlament Srbije


registracija
26/11/09

CH2710, 06.01.12. 12:20

csiki, 05.01.12. 14:59

Seks sigurno nece posetiti parlament Srbije

--------------------------------------------------------------------------------
Eto, zabraniti alkiča u Hrvatskom parlamentu... i Šeks će garantirano vrlo brzo u mirovinu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika