06.01.2012. / 13:04

Autor: Naciona List

Naciona list: Sanader tuži Milanovića zbog plagiranja 'Hristos se rodi'

Kako doznaje Naciona list, Sanader je odlučio tužiti Milanovića jer mu je 'Hristos se rodi' jedini preostali izum zbog kojeg ga istureni liberalni kolumnisti iz nekog razloga i dalje prikazuju u pozitivnom svjetlu

Sanader za vrijeme predstavljanja patenta; Photo: Tomislav Miletić/PIXSELLSanader za vrijeme predstavljanja patenta; Photo: Tomislav Miletić/PIXSELLBivši premijer Ivo Sanader najavio je tužbu protiv aktualnog predsjednika Vlade Zorana Milanovića, jerbo je ovaj sinoć koristio 'Hristos se rodi', unatoč činjenici da Sanader u Hrvatskoj na 'Hristosa' polaže autorska prava već 8 godina. Sanader je naime podnio zahtjev za zaštitom 'Hristos se rodi' još davne 2004. godine. Posljedica je takva da kad god prosječni hrvatski građanin pomisli na 'Hristos se rodi', prvo što mu padne na pamet je bivši premijer i njegovo naslijeđe.

Mada se čini dosta kompliciran, ovaj Sanaderov izum bio je jedan od jednostavnijih: 'Hristos se rodi' funkcionirao je tako što su Sanader i njegovi podređenici na pravoslavni Božić 2004. odlučili da će od tada pa nadalje nositi gajnc nove gaćice koje su mirisale na liberalno-demokratski omekšivač. Odmah sutradan, predstavljeni izum izazivao je ekstatične ushite kod vanjske i unutarnje liberalne javnosti. No, jedina manjkavost izuma bila je činjenica da je Sanader mirišljave gaćice navlačio na neoprano dupe. Posljedica primijene 'Hristos se rodi' bila je dakle vladavina dezodoriranih barbarina, kojima je 'Hristos' - kao i slični izumi poslije njega - poslužio kao upristojena kulisa iza koje se vršilo dobro starohrvatsko pustošenje državnih kompanija i javnog vlasništva.

Slijedom toga, ova multikulturalna deviza - Hristos se rodi - u Hrvatskoj je imala prešućeni konceptualni nastavak: Vaistinu se krade!

U prijevodu, riječ je o patentu čije se pravo naslijeđe ukazuje nakon njegovog otkopčavanja.

Novi premijer: plagijator ili oriđinal?Novi premijer: plagijator ili oriđinal?No, vratimo se tužbi. Kako doznajemo, Sanader je odlučio tužiti Milanovića jer mu je ovo jedini preostali izum zbog kojeg ga istureni liberalni kolumnisti iz nekog razloga i dalje prikazuju u pozitivnom svjetlu.

Naime, svi ostali patenti koji su Sanaderu i njegovima omogućili enormno bogatstvo, ugled i karijeru postali su u potpunosti neupotrebljivi. Navedimo samo neke njegove najkurentnije izmišljotine, za koje se ispostavilo da su obična krađa tuđih ideja i imovine: 'detuđmanizacija', 'nitko ne može voljeti Hrvatsku više od mene', 'HDZ je demokratska stranka' te 'HDZ je poštena stranka'.

Nakon njegove detronizacije, Sanaderovu radionicu za patente bila je preuzela predsjednica HDZ-a, ali zbog njenog nedostatka talenta i izrazite sklonosti plagiranju HDZ je morao zatvoriti butigu. Potonja će pak ostati poznata po patentu 'Tuđmanov najveći san je bio ulazak u EU'.

Što se tiče Milanovića, treba sačekati nekoliko mjeseci i potom vidjeti radi li se doista o plagijatoru ili je pak riječ o oriđinalu.

Ostale delicije na trpezi Naciona lista:

Sanader otkrio razloge napuštanja zatvora

Kako su glasali mrtvi birači

Referendumska EU pitalica

Pismo zapovjedniku Karamarku

Tuđman junior & vesele pripreme za prvi dan Sabora

DORH: Pronašli krivce za curenje

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 06.01.12. 15:20

Lud-Zbunjen-Normalan....


registracija
12/1/11

siziff, 06.01.12. 17:31

......"Hristos-kao i slični izumi poslje njega-poslužio kao upristojena kulisa iza koje se vršilo dobro staro.hrvatsko pustošenje državnih kompanija i javnog vlasništva".......

HE-HE ljubim autora u duhovito i pametno čelo !

Interesantno je kako brača Hrvati jako visoko kotiraju kao pronalazaći već prije otkrivenog (navedenog) patenta, patentirajući uvjek nove varijante, ali čvrsto oslonjene na stari patent
Svaka im čast!
Skoro svi govore za za taj/te patent/patente da je to rodoljublje

Nitko ravan!


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 06.01.12. 18:33

Zašto se te sve slave moraju politizirati? Zar nije dosta poslati telegram u kojem bi najkraće pisalo -sretno-? Nema se više vremena za ove gluposti, skijanja, nogoet, košarka, plivanje, atletika. Sada političari trebaju zasukati rukave i riješavati nakupljene probleme. Kada se oni riješe, onda se malo mogu opuštati. Svaka struka neka radi svoje.


registracija
29/4/09

florenz, 07.01.12. 11:29

Što sve neće smisliti samo da ostane u centru pažnje? A mediji mu u tome galantno pomažu. Mislite da to građane Hrvatske zanima? Jok. "Prošao dida s kolačima"!


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 07.01.12. 20:56

1.travanjska sala?


registracija
12/12/10

Klarens, 09.01.12. 06:00

Cijela zbrka je i onak i ovak
.........................................
BEZ VEZE
......................................
Gregorijanski ili Julijanski kalendar
.............................................
Cijela simbolika se skreche s
..................................................
Malog Jezusheka na
..............................................
Na neprilagodljivi chopor dlakavih
....................................
Kochnichara EVOLUCIJE,
..................................................
I na snobovski prilagodljive
..........................
Lazhne progresivce


registracija
2/1/11

prohujalo, 20.01.12. 05:49

jebokomunjare
lud-zunjen-normalan ja to mijenjam(uz odobrenje)
ono trece normalan na Hrvatskim tereneima ne postoji
lud-zbunjen-lopov(pod lupom zakona-domoljub)


registracija
16/2/11

pro, 04.02.12. 14:59

e budale....ivica ajde ti u bajku o Ivici i Marici


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.